Voša - Pao novi potpis, otišla petorica!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.06.2015.
14:49
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku ali je u isto vreme saopštio da su "Karađorđe" napustila petorica fudbalera.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada dobio je poslednjeg radnog dana tekuće nedelje četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Nakon Aleksandra Stanisavljevića, Aleksandra Paločevića i Miljana Mrdakovića Vojvodina je angažovala i Marka Zoćevića (22), centralnog veznog fudbalera koji je ponikao u čačanskom Borcu.

"Dogovorili smo se o budućoj saradnji i Zoćević je potpisao ugovor na tri godine" rekao je koordinator za sportska pitanja u FK Vojvodina Mićo Vranješ.

Plavokosi vezista u subotu će obaviti lekarske preglede nakon čega će sa ekipom otputovati na Zlatibor gde će Novosađani obaviti bazični deo priprema za novu sezonu.

Pored angažovanja pojačanja FK Vojvodina rešavao je pitanje produžetka saradnje i raskida ugovora sa igračima koji su se prethodne sezone nalazili u ekipi.

Uprkos želji čelnika Vojvodine sa Jankom Tumbasovićem nije postignut dogovor oko nastavka saradnje dok su sporazimni raskid ugovora dobili Luka Luković, Nikola Mojsilović, David Kohija i Milan Spremo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke