Voša otvara kapije za derbi sa Napretkom!

Autor: Milovan Longinov
petak 02.12.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Upravni odbor FK Vojvodina odlučio je da ulaz na utakmicu 19. kola Super lige Srbije protiv Napretka bude besplatan.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

U 19. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju od 17 časova dočekaće ekipu Napretka na “Karađorđu”, a odlukom Upravnog odbora FK Vojvodina, ulaz na ovu utakmicu biće besplatan.

''Svi gledaoci koji budu želeli uživo da prisustvuju jednom od najzanimljivijih mečeva narednog kola Super lige, svoje ulaznice moći će besplatno da preuzmu na blagajni stadiona. Ulaznice za zapad i istok preuzimaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona'', navodi se na sajtu kluba.

Podela ulaznica počeće najkasnije sat vremena pre početka meča, a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da preuzme najviše tri ulaznice. Za ulazak na stadion, ulaznicu će morati da imaju i deca svih uzrasta.

''Na ovaj potez, fudbalski klub Vojvodina se odlučio kako bi odao zahvalnost svojim vernim navijačima za zdušnu i veliku podršku na derbi utakmici protiv Partizana, kada je našim igračima konstantno stizala podrška sa severne, zapadne i istočne tribine stadiona.

FK Vojvodina poziva svoje pristalice da u još većem broju dođu na utakmicu protiv Napretka i pomognu “staroj dami” da nastavi svoj put ka zacrtanim ciljevima ove sezone'
', dodaje se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke