Voša otvara kapije 'Karađorđa'

Autor: Miloš Marković
utorak 07.07.2015.
12:01
Izvor: Sportske.net

Praksa koju uveliko poštuje fudbalski klub Vojvodina, nastavljena je.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosadski klub u četvrtak od 20.30 igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mađarskog MTK.

Nakon remija bez golova, srpski tim želi pobedu, već je najavljena ofanziva na rivala, a s tim u vezi klub traži i podršku od navijača.

Popularan potez otvaranja kapija i besplatnog ulaza na stadion svakako će biti dovoljna motivacija za pristalice novosadskog kluba da dođu i podrže svoj tim.

iz kluba poručuju da će besplatne karte biti distribuirane u četvrtak, na dan utakmice i moći će da se podignu na blagajnama stadiona „Karađorđe“.  

Ulaznice će zainteresovani moći da dobiju na blagajni na zapadnoj tribini od 10 časova, a na blagajni na istočnoj tribini od 18 časova. Karte za navijače mađarske ekipe biće distribuirane na blagajni na istočnoj tribini (pored teniskih terena), takođe od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 07.07.2015
13:28

Klub u velikim dugovanjima, jedina prilika da zarade nešto više od ulaznica je splasnula ovim potezom, mogli su bar simbolične cene da postave (od 150 do 300 dinara)

avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 07.07.2015
14:26

Ako pobede i prodju do grupne faze eto mnogo vece zarade od par hiljada evra koje ce ovako izgubiti.. nnSve i da pobede samo ovu isplatice im se..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 07.07.2015
21:52

Nadam se da će biti pun stadion, ali ipak svako može da izdvoji 150 dinara i pomogne klubu iz svog grada.

avatar
Srbija_
Tuesday, 07.07.2015
16:30

Do grupne faze ima jos podosta,znaci jos 6 utakmica ( 3 kola) posle ove . Daj boze da Vosa prodje, oni Letonci sto su dobili Buducnost,mislim da su slabiji od Vose. 3 krug,e tu treba dosta srece,posto tu dolaze iz prvih 5 liga ekipe ... Novosadjani su ono imali ogromnu sansu pre 2 godine.Izbacili Buraspor,jaku ekipu(trebali te godine da igraju kvalifikacije za LS) a onda ispali od Serifa. Meni to stvarno nije bilo jasno,da li su se uplasili prolaza,ili sta je tu bilo ... Kada bi nekako dosli do 4 kruga,to bi bilo fenomenalno,mada mislim da je 3 krug realan domet.