Voša ostala bez predsednika - Šćepanović podneo ostavku!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.09.2016.
14:09
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prvi čovek fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović podneo je u četvrtak ostavku na predsedničku funkciju uz poruku da se povlači iz razloga lične prirode.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dosadašnji predsednik FK Vojvodina iz Novog Sada Zoran Šćepanović obratio se danas javnosti zvaničnim saopštenjem u kojem je obelodanio da se povlači sa funkcije.

Prvi čovek novosadskog superligaša obrazložio je povlačenje sa predsedničke funkcije razlozima lične prirode, ali i obavezama koje mu nameće nova funkcija koja mu je dodeljena u FS Srbije.

"Prethodne 2.5 godine, tokom kojih sam danonoćno bio posvećen obavezama u klubu, pri čemu sam uporedo obavljao funkciju predsednika Zajednice Superlige i bio član organa FS Vojvodine, iziskivale su od mene ogroman napor i dovele do zamora koji me je u određenoj meri podstakao da donesem ovu odluku, ali mi je drago što sam, zajedno sa svojim saradnicima, za dobrobit FK Vojvodina uspevao da obavljam svoju dužnost maksimalno predano i posvećeno.

Želim da se zahvalim navijačima, svim zaposlenima u klubu, veteranima kluba, sponzorima, Gradu Novom Sadu, mojim najbližim saradnicima, kolegama iz uprave kluba i članovima Skupštine koji su mi pre 2.5 godine ukazali poverenje.

Takođe, zahvljujem se svim predsednicima i predstavnicima klubova Superlige, kao i sportskim radnicima u regionalnim savezima i Fudbalskom savezu Srbije kao krovnoj organizaciji na prijateljskoj i sportskoj saradnji i podršci.

Nadam se i verujem da će buduće rukovodstvo kluba biti uspešno u ciljevima koje smo postavili, a ja ću i dalje ostati podrška fudbalskom klubu Vojvodina i pomagati svom voljenom klubu i srpskom fudbalu
" napisao je u svom saopštenju Zoran Šćepanović.

Povlačenje Zorana Šćepanovića sa mesta predsednika FK Vojvodina stiže u nezgodnom trenutku po klub, u momentu kada Novosađani beleže odlične rezultate u domaćem šampionatu.

Ostaje da se vidi ko će biti naslednik Zorana Šćepanovića uz nadu da njegova ostavka neće uticati na rezultate koje tim Nenada Lalatovića beleži na startu nove superligaške sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 01.09.2016
20:13

Možda zbog poternice? Mada vidimo da to u nekim drugim klubovima nije problem.

avatar
Friday, 02.09.2016
08:38

Kakav crni problem, to je tamo preporuka za dolazak na neku od funkcija:-D

avatar
gunner14
Thursday, 01.09.2016
17:26

Steta. Scepanovic mi je konacno ulivao povjerenje neko. Nadam se da ce doci neko jos bolji.

avatar
El Diablo
Thursday, 01.09.2016
15:05

Ko god da dodje Novosadjanima nece biti bolje.Jedino ako neka legenda kluba sedne na predsednicko mesto.Mada to u Partizanu i Vosi nije moguce.

avatar
quitttenkse
Thursday, 01.09.2016
16:22

Da, na žalost tako nešto nije moguće. Novi Sad je pun nabeđenih i uspešnih privrednika kojima treba poligon za pranje para. Videli smo šta je Vuković uradio, a ko će sada doći. samo da bude što jeftinije....

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 01.09.2016
14:50

Vosa poslednjih par godina vrlo cesto menja upravu sto nije dobro.