Voša nije uspela da pobedi ni sa dvojicom više!

Autor: Milovan Longinov
subota 20.02.2016.
17:03
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da pobede subotički Spartak na svom ''Karađorđu'' ni sa dvojicom igrača više u polju.

FOTO: fkvojvodina.rs
FOTO: fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina i Spartak remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) na prolećnoj premijeri u Novom Sadu.

Pred oko 1.500 gledalaca na “Karađorđu”, strelac za Spartak bio je Šljivić u 28, dok je gol za Vojvodinu postigao Meleg u 67. minutu (p).

Pred početak utakmice, održan je minut ćutanja u čast sećanja na nedavno preminulog bivšeg selektora Jugoslavije i najboljeg strelca u istoriji naših prvenstava Slobodana Santrača.

Prvu priliku na meču imao je Spartak i to već u četvrtom minutu. Posle udarca iz daljine, Perić je samo odbio loptu, ona je došla do Tumbasevića, koji je šutirao, ali je golman Vojvodine i taj udarac uspeo da zaustavi.

Na drugoj strani, crveno-beli su uzvratili svega četiri minuta kasnije. Posle slobodnog udarca koji je izveo Babić, Rosić je glavom zahvatio loptu, ali je ona otišla nekoliko centimetara pored gola Subotičana. Iako početak utakmice to nije nagoveštavao, na terenu je viđena borba bez izrazitih šansi za gol. Međutim, u 28. minutu, gosti su ipak uspeli da dođu do prednosti.

Dušan Mićić je izgubio loptu ispred svog kaznenog prostora, nje se dokopao Šljivić i šutirao, a golman Perić bio je nemoćan da sačuva svoju mrežu. To je ujedno bilo poslednje uzbuđenje u prvom poluvremenu.

Drugi deo meča počeo je slično kao i prvi, s tim da je u 54. minutu Spartak ostao sa igračem manje. Nakon prekršaja za Vojvodinu, Stefan Milošević je ispucao loptu, zbog čega je zaradio drugi žuti karton, pa je prevremeno morao u svlačionicu.

Već u 65. minutu, Subotičani su ostali sa dva igrača manje. Meleg je lepo proigrao Ožegovića, koga je Farkaš oborio s leđa u šesnaestercu i za to zaradio direktan crveni karton. S druge strane, penal za Vojvodinu realizovao je Meleg, pa su crveno-beli došli do izjednačenja.

Vojvodina je pokušavala da dođe do drugog gola, ali je teško dolazila u pravu priliku. U 79. minutu, posle kornera, Jovančić se najbilje snašao u gužvi i uputio udarac, ali je bio zamalo neprecizan.

U preostalih desetak minuta, ekipa Nenada Lalatovića je imala terensku inicijativu, ali se Spartak uspešno odbranio, pa je vojvođanski derbi na startu drugog dela sezone završen remijem.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 21.02.2016
03:57

Ocajna Vojvodina. Ovo je bila tuga gledati.

avatar
Scepan Scekic
Saturday, 20.02.2016
20:05

Pola postave Borca uzeli,sa sve trenerom,2 igraca vise i nista, ccc.

avatar
saka7903
Saturday, 20.02.2016
18:29

Namestaljka.spartaku bod da bi ostao u ligi

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 20.02.2016
18:50

pre ce biti da su Spartaku ukradena 2 boda, mada je penal postojao ali nije bilo za direktan crveni...

avatar
Hypation
Saturday, 20.02.2016
20:31

I dva namestena crvena kartona Spartaku jel da? Jesi ti procitao izvestaj sa utakmice uopste???