Voša misli na svoju decu i budućnost kluba - Otvoreni novi smeštajni kapaciteti!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.09.2016.
23:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, danas su svečano otvoreni novi smeštajni kapaciteti FK Vojvodina.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nekadašnja upravna zgrada FK Vojvodina u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku danas ima potpuno drugačiji enterijer i namenu.

Na mestu gde su se nekad nalazile klupske kancelarije, danas se nalaze sobe za smeštaj igrača iz omladinske škole “Ilija Pantelić”, koje se po potrebi mogu koristiti i u komercijalne svrhe, odnosno za smeštaj drugih ekipa koje budu želele da svoje pripreme sprovedu u Vošinom trening centru.

Tim povodom, danas je održano svečano otvaranje novih smeštajnih kapaciteta kluba.

Prisutnima se najpre obratio predsednik FK Vojvodina u ostavci Zoran Šćepanović, koji se zahvalio predstavnicima medija na tome što su došli da isprate ovaj događaj, od kojeg će najveće koristi imati dečaci koji treniraju fudbal u Vojvodini.

''Kada smo pre godinu dana započeli ovaj projekat, imali smo dva motiva. Prvi motiv bio je da preseljenjem na stadion “Karađorđe” otvorimo vrata Novog Sada i budemo bliži svima vama: novinarima, prijateljima kluba i navijačima, koji sada mnogo lakše mogu da dođu do kluba sa svojim predlozima i sugestijama. S druge strane, želeli smo da FC “Vujadin Boškov” pretvorimo u jednu celinu, u kojoj će se odvijati vrhunski trenažni procesi i iz tog razloga smo ga dopunili sa još 30 kreveta koje ste danas mogli da vidite. To je napor koji smo uložili kako bi omladinska škola “Ilija Pantelić” u narednim decenijama bila dominantna u odnosu na omladinske škole iz regiona, a kako u našoj okolini trenutno ne postoji ovako nešto, verujem da će najtalentovaniji dečaci iz Srbije ostajati u našem klubu, gde imaju uslove za rad i boravak kao što ih imaju i vrhunski sportisti'', izjavio je Šćepanović.

Predstavnicima medija obratio se i kandidat za novog predsednika kluba Vojislav Gajić.

''Danas sam došao ovde da, pre svega, odam priznanje Zoranu Šćepanoviću, njegovim saradnicima, članovima Skupštine i navijačima na ovom delu koje nije tako malo u današnje vreme krize. Ovo je velika stvar za decu koja treniraju fudbal u Vojvodini i predstavlja nešto što će ostati za budućnost, kao i mnogo toga što je napravljeno tokom prethodne dve godine'', rekao je Gajić.

Fudbalski centar “Vujadin Boškov” tako će ubuduće pružati još bolje uslove za rad i boravak igrača iz omladinske škole “Ilija Pantelić”, od kojih se očekuje da u narednim godinama čine okosnicu prvog tima “stare dame”.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 02.09.2016
18:44

Partizanov Krizni štab od silnih zahvalnica nema vremena da otvori obećani internat na Teleoptiku. Partizan je okupiran!

avatar
Anti Beogradjani
Friday, 02.09.2016
14:34

Alal vera.voleo bih da vam se vrati jednog dana na terenu.trenutno najnormalniji klub u srbiji

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 02.09.2016
00:10

Svaka cast,najfiniji klub u drzavi