Voša jurila bod, umalo osvojila i sva tri

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.09.2017.
21:00
Izvor: Sportske.net

Remi Voždovca i Vojvodine.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 u poslednjem meču osmog kola Superlige Srbije.

Voždovac je poveo golom Ješića, a konačnih 1:1 postavio je Avramovski, mada je Vojvodina u nadoknadi vremena imala veliku priliku da dođe do sva tri boda.

U 26. minutu, Voždovac je došao u vođstvo. Posle dobre akcije domaćih fudbalera, lopta je došla od Georgijevića do Ješića u šesnaestercu Vojvodine, a on je sa 13-14 metara poslao loptu u donji levi ugao gola i rezultatom 1:0 otišlo se na odmor.

Vojvodina je u drugom poluvremenu krenula ofanzivnije, ali je Voždovac bio opasniji tim na terenu.

Domaći su neposredno pre primljenog gola imali dve dobre šanse koje nisu uspeli da iskoriste Zec i Duronjić i onda je usledila kazna.

U 69. minutu Vojvodina je uspela da izjednači. Jovančić je proigrao Subotića na levoj strani, on je centrirao, a Avramovski sa sedam metara glavom poslao loptu u mrežu.

U nadoknadi vremena Vojvodina je propustila stopostotnu priliku za preokret. Vukasović je oduzeo loptu na sredini terena i dodao do Parka, a on je sjajno proigrao Subotića, koji je izašao sam ispred Popovića i šutirao, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Monday, 11.09.2017
10:38

Sramota je da za ceo vikend osim utakmica Partizana, Zvezde i ove izmedju Vose i Vozdovca niste izbacili izvestaj ni sa jedne druge utakmice u Srbiji! Verujte postoje ljudi koje vise zanima kako igra Macva iz Sapca i Radnicki iz Nisa... Vise nego pet clanaka o Nemanji Maticu i Murinju, 10 clanaka o Psg-u i 15 o Barseloni! Postoji i Prva liga Srbije, ne morate da radite izveštaj sa svake, bar izbacite jedan sa rezultatima. Sport je i tamo gde nema novca ;)