Voša imenovala novog trenera pred derbi sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.09.2017.
19:22
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada razrešio je večeras dilemu oko toga ko će voditi ekipu u nastavku sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina rastao se sa Nenadom Vanićem nakon samo 40 dana saradnje, zbog čega se krenulo u potragu za novim šefom struke.

Kako je u Vojvodini vanredno stanje zbog ostavki koje su podneli predsednik kluba Dušan Mijić i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković novog trenera je morala da imenuje Radna komisija.

Na večerašnjem sastanku odlučeno je da do kraja jesenjeg dela sezone ekipu predvodi Vladimir Buač, čovek koji je u prethodnom periodu dva puta uskakao u vruću stolicu kada je Vojvodina ostajala bez trenera.

Sada je Radna komisija odlučila da Buaču ukaže poverenje kao mladom i perspektivnom treneru koji je ponikao upravo u Vojvodini.

"Članovi Radne komisije složili su se da bi ovo bio logičan potez nakon rezultata ostvarenih u poslednje četiri utakmice, na kojima je funkciju šefa stručnog štaba obavljao upravo Buač i na kojima su crveno-beli ostvarili tri pobede i jedan remi", dodaje se na zvaničnom sajtu Vojvodine.

Vladimir Buač je rođen 26. decembra 1984. godine u Kninu, a igračku karijeru je počeo 2003. godine u Vojvodini, za koju je do 2009. odigrao 99 utakmica i postigao 13 golova, među kojima i onaj protiv Atletiko Madrida u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Kao igrač Vojvodine, nastupao je na pozajmici u Kabelu i Cementu iz Beočina, da bi po odlasku iz kluba igrao za Nim (Francuska), BSK Borču, Atirau (Kazahstan), Egri (Mađarska) i Partizani (Albanija).

Posle četiri meča na kojima je Vošu predvodio kao vršilac dužnosti trenera Vladimir Buač će u nedelju debitovati kao šef struke i to baš u derbiju sa Crvenom zvezdom.

Prvenstveni susret 11. kola Super lige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se 24. septembra od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 21.09.2017
20:31

kakav crni derbi

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 22.09.2017
05:11

Tako je jer Zvezda je u Superligi toliko jaca i bolja od svih ostalih klubova da se ni jedna njena utakmica ne moze nazvati derbi.

avatar
RIP KOBE
Friday, 22.09.2017
15:59

ne nije tako, jer postoji samo jedan pravi derbi koji vi niste dobili od kradje u 150om. ah ha!