Voša - Gradski derbi kao 'generalka'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.02.2015.
19:03
Izvor: Sportske.net

Uprkos najavama da će generalnu probu pred početak prolećnog dela sezone obaviti pre povratka u Srbiju, u fudbalskom klubu Vojvodina u poslednji čas su ugovorili okršaj sa gradskim rivalom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine još uvek se nalaze na pripremama u Antaliji gde bruse formu za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Primarni plan bio je da se Novosađani zadrže u Beleku do 9. februara ali je zbog loših vremenskih uslova u Srbiji odlučeno da se boravak na obalama Sredozemnog mora produži do 12. februara.

Pomenute promene uslovile su otkazivanje ranije zakazane generalne probe sa Radom koja je trebalo da bude odigrana u Srbiji pa je za sredu, 11. februar, zakazana utakmica sa Dinamo Batumijem.

Olujno nevreme u Antaliji dovelo je u pitanje odigravanje te utakmice pa je tokom dana odlučeno da poslednji kontrolni meč pred nastavak šampionata Vojvodina ipak odigra u Novom Sadu.

Operativci FK Vojvodina zakazali su okršaj sa gradskim rivalom Proleterom koji će 17. februara biti odigran na terenu FC "Vujadin Boškov" od 13 časova i 30 minuta.

Prvu takmičarsku utakmicu u prolećnom delu sezone "Lale" će odigrati 21. februara protiv OFK Beograda na Karaburmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke