Voša dobila sjajnog golmana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.07.2015.
19:21
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Novog Sada u petak je pronašao sjajno rešenje za deficitarnu poziciju golmana pošto je ugovor sa Vojvodinom potpisao doskorašnji golman Jagodine.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nedeljama unazad spekulisalo se da će Vojvodina pokušati da angažuje mladog reprezentativca Srbije i tako ojača konkurenciju među stativama, a u petak je konačno došlo do realizacije transfera.

Doskorašnji čuvar mreže FK Jagodina Nikola Perić (23) potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom u kojoj trenira već neko vreme.


Ugovor su potpisali mladi golman i predsednik Zoran Šćepanović tako da će Nikola Perić već za vikend biti u konkurenciji za tim.

Nikola Peric
Foto: fkvojvodina.rs

Podsećamo da pored nove akvizicije za golmansku poziciju u ekipi Vojvodine konkurišu prekaljeni Srđan Žakula i Marko Kordić.

Nikola Perić rođen je 4. februara u Šapcu, visok je 188 centimetara, a interesantno je da je karijeru počeo u Vošinoj omladinskoj školi "Ilija Pantelić" tako da se na neki način vratio u matični klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 17.07.2015
19:35

Sjajno pojacanje bez ikakve dileme...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 18.07.2015
10:59

Kakvo imaš mišljenje o Žakuli ?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 18.07.2015
11:42

Solidan golman, specijalista je za penale, ali vec je u godinama, a otpustili su Jovanica, a Vanja je otisao. E, ovog lika bas gotivim:-D

avatar
ale fcv
Friday, 17.07.2015
19:28