Voša desetkovana putuje u Letoniju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.07.2015.
12:07
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Stručni štab FK Vojvodina imaće velikih problema u sastavljanju tima za revanš susret sa Spartaksom zbog problema sa povredama i prehladama igrača.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak igraju revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u letonskoj Jurmali a trener Zlatomir Zagorčić ima velikih problema kada je zdravstveni bitlen ekipe u pitanju.

Klupski doktor Borko Vukosav preneo je stručnom štabu i javnosti informacije vezane za povrede i prehlade fudbalera koje bi mogle da naprave velike probleme Zagorčiću pred put u Jurmalu.

"Svi igrači koji su imali simptome napada virusa bolje se osećaju i na stalnoj smo vezi. Verujem da će oni biti spremni za utakmicu u Letoniji, ali to ne mogu da kažem i za Miljana Mrdakovića, koji je povredio petu" rekao je Vukosav.

Iskusni napadač Miljan Mrdaković doživeo je povredu u duelu sa Čukaričkim pa će dodatni preglegledi biti neophodni kako bi se utvrdilo koliko duga pauza čeka fudbalskog "Magelana".

"On će obaviti snimanje magnetnom rezonancom kako bismo utvrdili stepen težine povrede koja nije ni malo naivna, izvesno je da će on morati da pauzira i da najverovatnije neće putovati na revanš meč sa Spartaksom i konkurisati za sastav" dodao je doktor Vukosav.

Problema sa povredom ima i štoper Igor Đurić ali doktor Borko Vukosav veruje da će se on oporaviti do utakmice sa Spartaksom.

Sa trenutne tačke gledišta, imajući u vidu kadrovske probleme, ubedljiv trijumf Vojvodine u prvoj utakmici dobija na značaju pošto nije realno očekivati da će Spartaks uspeti da nadomesti "minus" od tri gola.

Revanš susret igra se u četvrtak od 18.00 časova u Jurmali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.07.2015
17:56

Mrdakovića može Ožegović menjati, u odbrani bi trebao Dominik ponovo da dobije šansu, bitno je samo da se ne primi gol u prvom poluvremenu.