Voša blista u Superligi, hoće li tako i u Kupu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.09.2016.
13:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle odličnih rezultata u domaćem prvenstvu i proboja na lidersku poziciju na tabeli, ekipa Vojvodine u sredu će pokušati da i u Kupu uspešno startuje.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Rival ekipi Nenada Lalatovića biće Bežanija, sutra od 20 časova na ''Karađorđu'', a novinarima se u najavi ove utakmice obratio pomoćni trener ''Lala'' Vidak Bratić.

On je otkrio da jedino Filip Malbašić ima određenih problema sa povredom, juče nije trenirao, ali su svi ostali spremni da se stave na raspolaganje treneru Lalatoviću.

Ipak, imajući u vidu da u nedelju Vojvodinu očekuje derbi protiv Crvene zvezde, moguće su još neke ''rokade'' u sastavu Novosađana.

U svakom slučaju, ko god bude izašao na teren, potcenjivanja rivala neće i ne sme biti, što je danas i naglasio Vidak Bratić.

''U goste nam dolazi ekipa koja u svojim redovima ima nekoliko igrača koji su prošle sezone nastupali u Super ligi.

Naša želja je da u Kupu doguramo što dalje možemo, ali smo svesni toga koliko su opasne te 'već dobijene' utakmice, pogotovo u ovom takmičenju, gde iznenađenja nisu tako retka.

Igra se samo 90 minuta i nema praštanja za slab rezultat. Međutim, spremni smo, koncentrisani i znamo naš cilj, a to je da nastavimo seriju dobrih igara i rezultata u ovoj sezoni''
, poručio je Bratić.

Vojvodina će protiv Bežanije nastupiti u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na nedavni meč protiv Borca.

Vojvodina je na svom zvaničnom sajtu saopštila da će ulaznice za zapad i istok moći da se kupe na glavnoj blagajni stadiona između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Ulaznice će biti puštene u prodaju na dan meča u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke