Volkov: "Vreme je za novi izazov"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
20:59
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana Vladimir Volkov potvrdio je da će tokom zimskog prelaznog roka pokušati da pronađe novu sredinu kako bi klub zaradio na njemu a on potražio novi profesionalni izazov.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije stavio je u četvrtak tačku na jesenji deo sezone remijem (0:0) sa Asterasom u okviru grupne faze Lige Evrope.

Uoči duela sa grčkim sastavom Vladimir Volkov nije želeo da komentariše da li će mu taj meč biti poslednji u crno-belom dresu ali je nakon utakmice priznao da je vreme za rastanak.

"Imam ugovor do leta, ali je svakako najbolje za Partizan i za mene da odem u zimskom prelaznom roku" rekao je Volkov.

Levi bek Partizana ima ugovor do narednog leta ali će klub u narednim nedeljama pokušati da zaradi na Volkovu kako na kraju sezone ne bi napustio Humsku bez obeštećenja.

"Za mene je najbolje da potražim novi profesionalni izazov, a za klub da iskoristi poslednju priliku da eventualno nešto zaradi mojim transferom" konstatovao je Volkov.

To znači da će crno-beli tokom zimskog prelaznog roka morati da potraže rešenje na levom beku ukoliko prodaju Vladimira Volkova pošto na toj poziciji u timu igra još samo Nemanja Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke