Volkov seda u Hjundai!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
20:55
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Vladimir Volkov uskoro bi trebalo da spakuje kofere i preseli se u redove Korejskog Hjundaija koji je spreman da ispuni finansijske zahteve Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sportski direktor FK Partizan Dragan Ćirić potvrdio je u utorak vest da bi Vladimir Volkov mogao da napusti klub do kraja prelaznog roka a tokom dana stigle su i konkretne informacije vezano za transfer crnogorskog internacionalca.

Za usluge Vladimira Volkova zainteresovan je Južnokorejski Hjundai koji će na ime obeštećenja platiti 400.000 evra za levog beka kako bi se Volkov do kraja nedelje priključio ekipi na pripremama u Japanu.

"Hjundai je spreman da plati obeštećenje za Volkova i u narednih nekoliko dana će poslati zvaničnu ponudu. Odmah zatim Volkov bi trebalo da se priključi novim saigračima na pripremama u Japanu" kaže za "Novosti" menadžer Partizanovog levog beka.

Volkov sa Partizanom ima ugovor do juna tekuće godine pa će bilo kakva zarada od njegove prodaje dobro doći klubu, imajući u vidu da bi na leto Humsku napustio kao slobodan igrač.

Momak rođen u Beogradu priključio se Partizanu u leto 2011. godine a od tada je u crno-belom dresu odigrao 100 takmičarskih utakmica i postigao 8 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 27.01.2015
22:08

Zaradismo mi lepo boga mi ... stvarno nekima pare padaju s neba.nnMi od Pantica i Vuleta koji su mogli da odu za 0evra mozemo da dovedemo 3 sasvim solidna igraca.

avatar
Blazer
Wednesday, 28.01.2015
21:03

Prodan Pantić kojeh će Čelsi za 3-4 godine prodati za 20mil. funti.Volkov realno vredi mnogo više,i jedan je od najboljih igrača Partizana uz Lazovića,Ilića i Lukača.Vredi bar 1.500.000€.Nema tu zarade druže to je samo propast.

avatar
Blazer
Friday, 30.01.2015
02:44

Zašto da odu džabe,ne mogu džabe pod ugovorom su.Od tih milion i 300 hiljada bar petsto će se sliti u džepove funkcionera,a od ostatka daće se malo igračima,malo državi,i pravog pojačanja nećemo videti,može doći samo neki propali fudbaler i neko iz domaće lige,eventualno neki slobodan strani igrač.Zašto je Zagrebački Dinamo daleko bolji,e pa zato što oni igrača koji vredi 10mil. kao npr.Pantić naš ne daju ispod 10mil. i oni jačaju ekonomski,nemaju ni dugove,igraju evropu i boli ih.....Dok god se ovakav pristup ne promeni Partizan ne može biti jači.

avatar
Wednesday, 28.01.2015
22:13

Mogli su da odu dzabe i jedan i drugi, covece mi uzmemo cak 1 300 000e. Sa tim parama mi mozemo da dovedemo tri igraca koja mogu pomoci za ulazak u LS.