Volkov: "Nema zaletanja u revanšu"

Autor: Beta Beta
sreda 30.07.2014.
23:37
Izvor: Beta

Levi bek Partizana jedan je od najzaslužnijih što se crno-beli vraćaju iz Razgrada sa povoljnim rezultatom a posle remija sa Ludogorecom Volkov je izjavio da u revanšu Bugari neće moći da igraju lepršavo što ne znači da će se on i saigrači zaletati.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je večeras da crno-beli moraju da budu oprezni u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca, dok je Darko Brašanac naveo da su šanse za prolaz dalje podjednake.

"Sigurno da (Ludogorec) u revanšu neće igrati ovako lepršavo kao danas, ali i mi moramo da budemo oprezni. Imamo jedan dobar, ali i nezgodan rezultat. Nećemo se zaletati, ništa nećemo raditi na silu", rekao je Volkov novinarima posle meča u Bugarskoj.

Fudbaleri Partizana i Ludogoreca igrali su večeras u Razgradu 0:0 u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je za sedam dana na stadionu u Humskoj.

"Šanse za prolaz su podjednake. Očekujem da na našem punom stadionu slika bude potpuno drugačija. Mislim da je sve osim poraza dobar rezultat u ovakvim utakmicama i zato moramo da budemo zadovoljni. Moramo da popravimo realizaciju, jer u ovakvim utakmicama je često i jedna prilika luksuz, a mi smo imali četiri", naveo je Brašanac.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sledeće srede od 20.45 u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke