Volkov: ''Možda zvuči bezobrazno, ali idemo na pobedu''

Autor: Beta Beta
petak 31.03.2017.
12:49
Izvor: Beta

Fudbaler Radničkog iz Niša Vladimir Volkov rekao je danas da njegova ekipa u predstojeći meč s Partizanom u Super ligi Srbije ulazi sa ambicijom da pobedi i dodao crno-belima neće biti lako na Čairu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog sutra na Čairu dočekuju Partizan u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

"Možda će zvučati malo bezobrazno, ali mi u ovaj meč ulazimo sa ambicijom da pobedimo. I siguran sam da imamo i pokriće za takvu ambiciju. Jeste, dolazi nam ekipa koja je možda i najkvalitetnija u Srbiji u ovom trenutku, imaju imperative pobede kako bi ostali u trci sa Crvenom zvezdom, ali ovde im sigurno neće biti lako. Očekuje ih Radnički koji je u usponu i koji je sposoban do dodje do velikog rezultata", rekao je Volkov, objavljeno je na sajtu kluba.

Niška ekipa je peta na tabeli domaćeg šampionata sa 43 boda, dok su crno-beli drugi sa 64.

Volkov, nekadašnji fudbaler Partizana, naveo je da dobro poznaje kvalitete crno-belih i odakle Radničkom vrebaju glavne opasnosti.

"Sigurno je da svaki igrač Partizana poseduje kvalitet, ali evidentno je da su Everton i Uroš Djurdjević njihove udarne igle, a shodno uslovima koji vladaju na našem terenu sigurno je da i Tavamba može da nam stvori probleme. Sad, pričati o slabim tačkama Partizana u našem fudbalu malo je i nezahvalno, ali sigurno je da ih svaka ekipa ima. No, za to će se sigurno pobrinuti naš trener", rekao je Volkov.

Utakmica se igra sutra od 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke