"Vojvodini neophodni bodovi"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.10.2015.
20:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba u fudbalskom klubu Vojvodina Goran Šaula poručio je da će ekipa pokušati da prekine seriju loših rezultata i da na gostovanju Voždovcu upiše preko potrebne bodove.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Serija očajnih rezultata koju su fudbaleri Vojvodine zabeležili u prethodnom periodu dovela je do rastanka sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Zlatomirom Zagorčićem.

Do imenovanja novog trenera ulogu vršioca dužnosti šefa struke preuzeo je Goran Šaula koji će ekipu pripremiti za predstojeći okršaj sa Voždovcem i voditi je na vrhu tržnog centra "Stadion".

"Naš naredni protivnik igra jako dobro na svom terenu, pošto je jedini klub u ligi na čijem stadionu se nalazi veštačka podloga. Iz tog razloga, naša ekipa je u četvrtak i petak trenirala, a i sutra će trenirati na terenu sa veštačkom travom u našem FC 'Vujadin Boškov', kako bismo bili što bolje pripremljeni za meč" kazao je Šaula.

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su samo jednu pobedu na poslednjih pet utakmica pa se pred poslednji meč prve trećine šampionata nalaze na sedmoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

"Voždovac je ove sezone doživeo samo jedan poraz kod kuće pa u nedelju sigurno ni nama neće biti lako, iako ćemo ići na pobedu. Za mene je najvažnije to da igrači na terenu ispoštuju ono što se dogovorimo u svlačionici, jer sam siguran da u tom slučaju rezultat neće izostati. Bodovi su nam svakako neophodni" dodao je Šaula.

Privremeni trener novosadskog superligaša najavio je da će u nedelju promeniti sastav u odnosu na onaj koji je izveo Zlatomir Zagorčić u duelu sa Crvenom zvezdom.

"Marko Kordić je povređen, dok Danilo Sekulić neće moći da igra zbog četiri žuta kartona. Što se tiče ostalih igrača, moguće su određene promene u odnosu na meč protiv Crvene zvezde, ali o tome tek treba da odlučim" zaključio je Šaula.

Utakmica 15. kola između Voždovca i Vojvodine biće odigrana u nedelju, 25. oktobra, od 15 časova.

Uoči tog susreta napravljen je i video sa najlepšim golovima koje su fudbaleri Vojodine postizali u susretima sa "Zmajevima" tokom prethodnih sezona.

У сусрет недељном окршају Вождовца и Војводинесуперлигаш из Новог Сада направио је компилацијунајлепших голова постигнутих у дуелима са "Змајевима"

Posted by Супер Лига on петак 23. октобар 2015.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke