Vojvodina zaustavljena u Subotici!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.08.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo je danas bilo u vojvođanskom derbiju, a tri boda osvojio je domaći Spartak, pobedonosnim golom u nadoknadi vremena.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Posle eliminacije sa evropske scene, Vojvodina je danas prekinula i seriju pobeda u domaćoj Superligi.

Novosađani su u osmom kolu Superlige gostovali Spartaku u Subotici, a domaći tim je slavio rezultatom 2-1.

Spartak je poveo već posle četiri minuta igre, kada je bivši fudbaler Vojvodine Milan Makarić savladao Srđana Žakulu i tim golom Spartak je rešio prvo poluvreme u svoju korist.

Ipak, posle 12 minuta igre u drugom poluvremenu, Mirko Ivanić je Vojvodini doneo izjednačenje - 1:1.

Ovaj rezultat je ostao na snazi bukvalno do poslednjih sekundi ove utakmice, a onda su domaći posle prekida uspeli da golom Kovačevića osvoje sva tri boda - 2:1 za Spartak, drugi poraz Vojvodine od početka sezone u Superligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 30.08.2015
19:59

eto vam vas Pekaric i Zakula... a i onaj levi bek Radovic, rupa nevidjena... lepo prodaste sve sto vredi, i opet neko pare u dzep stavio...

avatar
ujka Vanja
Sunday, 30.08.2015
19:27

Kako tako nisu Vojvodinasi bili umorni protiv Partizana?Nama daju 3 gola,a tamo nekom Spartaku jedva daju i jedan gol.E zbog ovoga mi je drago sto je Vojvodina ispala iz Evrope i zelim im da idu u plej aut na kraju!

avatar
lol
Sunday, 30.08.2015
20:13

O cemu ti to? Jel u ovoj zemlji niko ne sme da pobedi Partizan? Daj objasni mi sta ima nejasno u potpuno zasluzenoj pobedi Vose u tom mecu? Za ovo drugo,da ti je drago sto je Vosa ispala,tu ne mogu nista da kazem jer ne zelim da se spustim na tvoj nivo (mrznja prema Srpskom timu,tuga kakav smo narod).