Vojvodina vs Zvezda - Planule karte za ''Zapad''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
16:59
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

S obzirom na ogromno interesovanje, utisak je da će sutra tribine ''Karađorđa'' biti krcate!

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde će ''iz bezbednosnih razloga'' imati priliku da se smeste na istočnoj tribini, i pored protivljenja iz Vojvodine, ali će zato domaćin moći da računa na veliku podršku navijača sa zapadne tribine.

Naime, Vojvodina je u današnjem saopštenju na klupskom sajtu potvrdila da karata za ''Zapad'' više nema!

Saopštenje novosadskog superligaša tim povodom prenosimo u celini.

''Ulaznica za zapadnu tribinu za meč Vojvodina – Crvena zvezda više nema u slobodnoj prodaji, s obzirom na to da je kontigent koji se danas našao na blagajni stadiona rasprodat, pa se trenutno mogu nabaviti još samo ulaznice za istok i sever.

Karte za istok po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti danas do 18 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) i sutra od 14 časova na blagajni na istočnoj tribini (pored teniskih terena), dok se ulaznice za sever po ceni od 300 dinara prodaju danas do 18 časova na glavnoj blagajni stadiona.

Sutra od 15 sati, u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini “Karađorđa”, navijačima Vojvodine koji imaju člansku kartu ili pripadaju nekom od klubova navijača, besplatno će biti podeljeno 500 ulaznica za sever.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra na stadionu “Karađorđe” sa početkom u 18 časova, uz prenos na prvom kanalu televizije Arena sport, a kapije stadiona biće otvorene u 16 časova. Za navijače Vojvodine rezervisane su zapadna i severna tribina, na koje neće biti dozvoljen ulazak sa obeležjima gostujućeg tima, dok je za navijače Crvene zvezde predviđena istočna tribina.

Ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena za saobraćaj od 10 časova pre podne do ponoći, a na prilasku zapadnoj tribini biće postavljena redarska kontrola i prilaz zapadnoj tribini neće biti dozvoljen licima koja kod sebe nemaju ulaznicu za zapad. Takođe, pri ulasku na sam stadion, sve ulaznice biće skenirane elektronskim čitačem.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve navijače da što ranije dođu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku. Istovremeno, apelujemo na sve gledaoce da sportski i dostojanstveno pruže podršku svom timu, pridržavajući se isključivo fer i sportskog navijanja'', navodi se u današnjem saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke