Vojvodina već našla zamenu za Alivodića

Autor: Darko Mitrović
subota 31.01.2015.
16:01
Izvor: Sportske.net

I dok se pojedini fudbaleri Vojvodine nadaju da će Alivodić ipak ostati na ''Karađorđu'', iz uprave poručuju da su pred potpisivanjem ugovora sa novim igračem na toj poziciji.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine vreedno rade u Beleku, gde ih je jutros iznenadila prava oluja, koja je u izvesnoj meri pokvarila današnje planove trener Zorana Marića.

Planove mu kvari i neočekivani odlazak Envera Alivodića, ali prvi operativac kluba Mićo Vranješ uverava da će vrlo brzo biti angažovano pojačanje na ovoj upražnjenoj poziciji - Aleksandar Stanisavljević iz Donjeg Srema.

''Alivodić je doneo odluku da ne prihvati našu konačnu ponudu. Kako stvari sada stoje, pregovori sa njim su okončani. Preostaje nam da se fokusiramo na druge opcije jer je prelazni rok još uvek u toku.

Ponovo smo aktuelizovali razgovore sa fudbalerom Donjeg Srema, Aleksandrom Stanisavljevićem, koji igra na poziciji desnog krila. On bi nam, u ovom momentu, bio adekvatna zamena za Envera Alivodića. Rezultate pregovora sa Stanisavljevićem, očekujemo u narednih dan-dva''
, uverava Vranješ.

Ipak, prvotimac '''Lala'' Milko Novaković veruje da bi u poslednjem trenutku moglo da dođe do preokreta po tom pitanju.

''Žao mi je što Ali više neće biti sa nama. On je odličan fudbaler, pravi motor ekipe, a o njegovim ljudskim kvalitetima, izlišno je trošiti reči. Ipak, mene optimizam ne napušta i još uvek se nadam da će se Enver predomisliti i zadržati svoj crveno-beli dres sa brojem 7'', istakao je Novaković.

O samom toku priprema Novaković govori u superlativu.

''Zvučaće otrcano i kao dobro poznata floskula, ali imam utisak , da su ovo jedne od težih priprema na kojima sam bio. Mene lično raduje dobra atmosfera u timu, koja je jedna od karakteristika ove generacije Vojvodine.

Zasluga je to, pre svih, članova stručnog štaba, ali i nas igrača. Svi pozitivno razmišljamo, hrabrimo jedni druge, a veliku pažnju posvećujemo našim mlađim drugarima. Njima je neophodna podrška nas iskusnijih, kako bi, u predstojećim prvenstvenim borbama, valorizovali svoj neosporni talenat i tako postali ozbiljni fudbaleri'',
objašnjava Novaković.

Pozitivni su i utisci o novajliji iz Gruzije Davidu Kokiji, koga je posebno pohvalio pomoćni trener Milan Kosanović.

''Kokija me je prijatno iznenadio tehničkom obučenošću, koja je na mnogo višem nivou od onog što sam očekivao. Upotrebljiv je na više pozicija u ekipi, pa može da igra levog beka, štopera, ali i zadnjeg veznog. Naravno, još je veoma rano davati neki precizniji sud o njegovim mogućnostima i ostaje nam da vidimo kako će trenirati i ponašati se u narednih nekoliko dana'',
istakao je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke