Vojvodina - Važne informacije za navijače pred derbi sa Partizanom

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2015.
22:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine i Partizana u četvrtak će odmeriti snage u derbiju petog kola Superlige, a klub sa ''Karađorđa'' je danas objavio cene ulaznica, kao i druge informacije u vezi sa organizacijom meča.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Utakmica između Vojvodine i Partizana, na programu je u četvrtak, 13. avgusta, od 20 časova, dan kasnije nego što je to bilo predviđeno rasporedom. Do pomeranja je došlo na zahtev novosadskog kluba.

Kako je danas saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, prodaja ulaznica za susret jedina dva preostala srpska tima u evropskoj konkurenciji, počeće u sredu, 12. avgusta na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a u Novom Sadu, od 9 do 19.30 časova.

Cena karata iznosiće 500 dinara (Zapad), 400 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever), s tim što će one u sredu moći da se kupe i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe” od 12 do 18 časova.

Na dan utakmice, u četvrtak, ulaznice će moći da se kupe na centralnoj blagajni “Karađorđa” od 12 do 20 časova, kao i na dodatnoj blagajni, pored kafića “Frends” na Zapadu i to od 17 do 20 časova.

Istog dana, od 17 časova pa do početka susreta u 20 sati, ulaznice za Istok moći će da se kupe i na blagajnama na ovom delu stadiona, pored restorana “Ognjište”, odnosno kod teniskih terena.

Važna napomena je i da je odlukom UO FK Vojvodina, ''Zapad'' proglašen domaćom tribinom, što znači da na nju neće imati pristup gledaoci koji na stadion dodju sa obeležjima FK Partizan. Preciznije, redarska služba će te gledaoce, čak i ako imaju ulaznicu za Zapad, preusmeravati na istočnu tribinu.

Takođe, vlasnicima sezonskih karata FK Vojvodina za istočnu tribinu, biće omogućen ulaz na Zapad i Sever. Oni koji imaju te karte, kao i vlasnici sezonskih ulaznica za Zapad, koristiće ulaz broj 4 na ovom delu stadiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke