Vojvodina uzima Zvezdino dete iz Ukrajine?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.12.2014.
12:11
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina aktivno radi na pronalaženju pojačanja za prolećni deo sezone a među igračima koji bi u januaru mogli da stignu na "Karađorđe" nalazi se i nekadašnji član Crvene zvezde koji trenutno nastupa u Ukrajini.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Uprkos činjenici da su u završnici jesenjeg dela sezone izgubili korak za vodećim Partizanom i ispali iz trke za odbranu trofeja u Kupu Srbije, u Vojvodini ne očajavaju.

Ekipa koja je tokom većeg dela tekuće sezone igrala sjajno pretrpeće određene izmene u zimskom prelaznom roku što podrazumeva i odlaske i dovođenje novih igrača.

Na spisku igrača koji bi karijeru mogli da nastave u Vojvodini nalazi se i ime Ivana Rogača (22), mladića poniklog u Crvenoj zvezdi koji trenutno brani boje ukrajinskog Volinja.

"Istina je, kontaktirali smo ga, pregovaramo, ovih dana ćemo imati sastanke sa konkretnijim predlozima obe strane, pa ćemo videti" kaže za "Sport" Mićo Vranješ, transfer koordinator u FK Vojvodina.

U pitanju je mladić koji je prošao Zvezdinu omladinsku školu a nastupao je za Spot, Rad i BSK Borču.

Ivan Rogač igra na poziciji zadnjeg veznog ali bi lako mogao da bude prekomandovan i na poziciju štopera imajući u vidu da svojim visinom i konstitucijom odgovara potrebama te uloge u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ako cemo realno
Saturday, 27.12.2014
13:52

Ovaj decko je igrao prvo u Vojvodini kao stariji pionir, prve igracke korake je napravio u Ajaxu iz Novog Sada, ali posle raspada selekcije 92, preosao je u Vojvodinu sa nekolicinom saigraca, tako da je u Zvezdu dosao sa 15 godina i posle godinu dana postao kapiten svoje selekcije u Zvezdi, i nije izdanak nase skole. Igrom slucaja znam decka licno, bio mi je saigrac, a posle i rival, uz to odlican je fudbaler...