Vojvodina uči na Partizanovim greškama, Mijić progovorio i o Paločeviću

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.06.2017.
17:04
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Prometno je ovih dana u Vojvodini, veliki broj igrača je na početku priprema, ali trener Batak će teško uspeti da brzo formira tim na koji može sigurno da računa.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Pisali smo u toku dana, na jučerašnjoj prozivci u Vojvodini se pojavilo čak 39 fudbalera, kojima treba dodati i odsutne reprezentativce, ali to ne znači i da je trener Radoslav Batak na slatkim mukama kada je izbor igrača u pitanju.

Naime, prvi čovek kluba Dušan Mijić otkrio je u izjavi za ''Mondo'' sa kakvim se problemima sreće u pregovorima, kako sa igračima koje želi da dovede, tako i sa onima koje bi da zadrži

S tim u vezi, on je naglasio i da Vojvodina nema sredstva kojima bi zaustavila igrače koji žele da odu, navodeći i jedan primer iz Humske.

"Videli ste Živkovića u Partizanu.

Ako igrač ima dobru ponudu, njega ne interesuje, dođe u klub i kaže da ne želi da trenira. Kažu, pa što ga ne suspendujete? Ne možemo to da radimo sa njim. Gubi on, porodica, gubi klub. Kada igrač poželi da ode ne možeš ga zaustaviti, mi nemamo finansijske uslove kojima ćemo ga zadovoljiti da bi ostao",
objašnjava Mijić.

Ovih dana pominjalo se interesovanje Partizana za Paločevića, ali je igrač kome je ugovor sa Vojvodinom istekao, naglasio da želi samo u inostranstvo. Mijić je objasnio i zbog čega.

"Sa Paločevićem smo razgovarali sigurno šest meseci. On ponavlja da ima puno problema u porodici i da mu uslovi koje mi nudimo ne zadovoljavaju njega. Želi da ode tamo gde će dobiti bolje finansijske uslove i poželeli smo mu sreću. Puškarić je dugo u klubu i ne želi da produži saradnju, kao i Babić koji se zadovoljio igranja u Vojvodini", istakao je Mijić.

Na kraju, otkrio je i kako se današnji igrači ''cenjkaju'' za 100 evra, što je nekada bilo nezamislivo.

"Vremena su se promenila neverovatno i igrači sada gledaju u sto evra gde im je bolji ugovor. Ne shvataju da to ništa ne znači. Da li sto ili trista, danas ih imaš - sutra ih nemaš. Takvo je vreme došlo da razmišljaju o tome i ne interesuje ih da li je u pitanju Vojvodina, Partizan ili Zvezda", zaključio je Mijić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rade Pejuskovic
Sunday, 04.06.2017
17:51

Klubovi su krivi a ne igraci obavezes ga dok je dete na 5 godina i nemora da igra moze samo da zeli da ide negde za 2 godine neigranja svaki igrac propadne pa da vidimo ko diktira ,tako da potpise ili nista onda forsiras decu iz svojih pogona a klub drzis u dobroj finansiskoj konstrukciji i dodje vreme da prodas milenkovica za 5 miliona ,a do tad plate i ostale troskove delis sa upravom i sponzorima valjda si dosao u Vosu Zvezdu Partizan zato sto ih volis i ti i tvoji iz uprave e tu pocinje problem,tu se javljaju opasne frekvencije sto svi hoce nesto u dzep ,a klubovi u 1 ili2 kolu van evrope i onda vam bude bolje

avatar
Realan_PFC
Monday, 05.06.2017
02:36

sve je to lepo ali kako ces ga naterati da potpise na 5 godina? ............ otkad pratrim fudbal, partizanovi klinci su uvek imali prvi ugovor profesionalni na 5 godina, to je bila neka praksa. E to je bilo nekada, zadnjih 3-4 godine klinci iz skole potpisu ugovor na 2-3 godine i ti tu nemozes nista kao klub .......... sad ces reci nemoj da im uopste das ugovor, u tom slucaju odose u neku italijansku drugu za DZ .......... da bi potpisao ugovor sa klincem na 5 godina moras nesto i da das, a zadnjih godina to nesto su prevelike pare ........... kao sto ti je rekao milic kad im se ide otice, nemozes ih zadrzati .............. kakva je razlika izmedju dinama i nasih klubova? samo budzet ............ onaom klincu Ademiju isticao ugovor sa dinamom i mamic mu ponudi novi ugovor na 3 godine sa platom milion po sezoni .......... mislite da palocevic, zivkovic ne bi ostali u nasem fudbalu za te pare ? ........... nisu klubovi krivi, kriva je besparica

avatar
Sunday, 04.06.2017
17:34

Naravno da je zbog para izabrao inostranstvo, a ne zbog nekih navijača jer dok nije imao ponudu iz inostranstva nije pominjao navijače OFK-a kada je prelazio u Vojvodinu takođe kao slobodan igrač.

avatar
R E V O L T
Sunday, 04.06.2017
17:28

Sve to stoji, ali bolje je da (ih) imas nego da nemas:-D Stvarno mu je istekao ugovor, majku mu...