Vojvodina u velikim problemima pred revanš u Letoniji

Autor: Beta Beta
utorak 21.07.2015.
17:22
Izvor: Beta

Iako posle prvog susreta njegova ekipa ima kapitalnih 3-0 protiv letonskog Spartaksa, trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić ipak ima razloga za zabrinutost uoči revanš meča drugog kola kvalifikacija za LE.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u revanšu protiv Spartaksa i pored toga što ima ubedljivu prednost iz prvog susreta.

"Iako imamo prednost od 3:0, svesni smo da nas očekuje nimalo laka utakmica u Jurmali", rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Vojvodina će imati velikih problema, pošto mnogo igrača ima problema sa stomačnim virusom, ali i povredama. Napadač Miljan Mrdaković zbog povrede najverovatnije neće putovati u Letoniju.

"Bukvalno ćemo tek pred polazak znati ko će krenuti na put", kazao je Zagorčić i dodao da je zbog toga spisak proširen na 22 igrača koji će konkurisati za utakmicu, dok će u avionu biti mesta za njih 19.

Zagorčić je naveo da će ekipa biti koncentrisana i pored dobrog rezultata iz prvog susreta, kako bi ispunila cilj i prošla u narednu rundu.

On je istakao da veruje da ubedljiv poraz od Čukaričkog sa 4:0 na početku srpskog prvenstva neće ostaviti trag na ekipu.

"Ni u tom susretu nismo odstupili od našeg načina igre, imali smo mnogo veći posed lopte i dominaciju na terenu, ali smo kardinalnim greškama omogućili suparniku da pobedi", kazao je trener novosadskog tima.

Utakmica u Letoniji igraće se u četvrtak od 18.00 po srednjeevropskom vremenu.

Fudbaleri Vojvodine poći će na gostovanje u sredu ujutro, a istog dana će trenirati u terminu utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke