Vojvodina - Težak ispit na startu proleća

Autor: Miloš Marković
petak 20.02.2015.
13:58
Izvor: Sportske.net

Ovog vikenda nastavlja se prvenstvena trka u JSL Srbije, a fudbaleri Vojvodine odlaze na na noge OFK Beogradu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U prvom susretu na stadionu Karađorđe rezultat je bio 3:0 u korist novosadskog tima, a Vojvodina ima jaku želju da i u ovom duelu ostvari povoljan rezultat.

Svesni da “romantičari” gaje istu ambiciju, uzdajući se u tradiciju koja je na strani rivala, koji je na svom stadionu u međusobnim duelima zabeležio 29 pobeda, naspram samo 11 koliko su uknjižili fudbaleri Vojvodine,uz 17 remija, Novosađani u Beograd putuju sa određenim kadrovskim problemima.

"Imamo određenih kadrovskih problema. Na povrede se žale Ivan Rogač, Janko Tumbasević, Elmir Asani i Džon Meri. Čekam izveštaj dr Borka Vukosava i nakon toga ću moći da odlučim koji će sastav isrčati na teren „Omladinskog“ stadiona. Ostali kandidati za tim, odradili su manje zahtevan trening, u okviru kojeg smo radili na strategiji igre koju planiramo za duel s OFK Beogradom. Danas ćemo raditi na taktici za tu utakmicu i nadam se da ću moći da računam na sve igrače koje planiram da počnu duel na Karaburmi."
, rekao je Marić, koji dilema oko sastava nema.

"Dilema oko sastava više nemam uz uslov da su svi igrači zdravi, ali ne bih o tome ovom prilikom. Očekujem borbenu i brzu utakmicu, koja će biti neizvesna i dosta komplikovana. Ekipa koja bude zadržala neophodnu koncentraciju tokom svih 90 minuta, imaće veće izglede da ostvari povoljan rezultat. Iskreno, nadam se da ćemo to biti mi, ali, ponavljam, ni malo lako neće biti stići do važnih bodova.",
istakao je.

Trener Vojvodine je iskazao respekt prema sutrašnjem protivniku.

"Što se našeg rivala tiče, poznato je da u svojim redovima ima niz ekstratalentovanih, mladih igrača, članova reprezentativnih selekcija. Povratkom Planića i dolaskom Aksntijevića, dobili su potrebnu čvrstinu u zadnjoj liniji.",
zaključio je Zoran Marić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke