Vojvodina - Stiže Džon Meri, rastanak sa Poletanovićem!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.01.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nove vesti stigle sa ''Karađorđa'' po pitanju zimskih transfera. Marko Poletanović definitiovno odlazi, a umesto najavljivanog Vinčestera, u Novi Sad stiže Džon Meri!

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Zoran Marić potvrdio je da 21-godišnji Nigerijac Džon Meri večeras stiže u Novi Sad i da će navijači ''Lala'' moći da ga na delu vide već sutra protiv ČSK-a, u prvoj proveri od početka zimskih priprema!

''Nemamo mnogo vremena za gubljenje jer krajem naredne sedmice putujemo u Belek, tako da će on sutra sigurno odigrati makar jedno poluvreme. Najkasnije do četvrtka moram imati jasnu sliku o svim igračima i izdefinisati sastav ekipe koja će putovati na drugi deo priprema'', potvrdio je Marić.

meri

S druge strane, izvestan je i novi odlazak još jednog od ključnih igrača iz jesenjeg dela sezone - Marka Poletanovića. On definitivno odlazi u Gent.

''Tako je ...prema informacijama sa kojima raspolažem, Marko sutra putuje u Belgiju gde će obaviti lekarske preglede i najverovatnije potpisati ugovor sa Gentom. Saigrači su mu poželeli mnogo sreće i uspeha u daljoj karijeri, a ja se njihovim čestitkama, od srca, pridružujem'', istakao je Marić.

Marko Poletanovic

Inače, utakmica Vojvodina-ČSK, igraće se u nedelju na terenu broj 2, FC „Vujadin Boškov“ sa početkom u 13 časova.

''Susret protiv ČSK-a prevashodno će nam poslužiti da istestiramo mogućnosti igrača koji su na probi, kao i naših omladinaca koji se po prvi put nalaze u situaciji, da osete svu kompleksnost seniorskog fudbala.

Videćemo koliko mogu da odgovore tim zahtevima i shodno tome da li na njih možemo ozbiljnije računati u ovom trenutku. Jedna grupa igrača koja je na svojim plećima iznela najveći deo jesenjeg prvenstva neće izlaziti na teren, mislim tu na Miću Ivanića, Mijata Gaćinovića, Ninu Pekarića... kako bi mlađi fudbaleri imali veću minutažu i time šansu da pokažu šta mogu i znaju'',
objašnjava Marić, a prenosi klupski sajt.

Od aktuelnosti iz Vojvodine, informacije i da je Nino Pekarić postao otac blizanaca, Nine i Veljka, a Danilo Sekulić se uspešno oporavlja od operacije prepona i za nekoliko dana biće potpuno spreman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke