Vojvodina se rastala sa dvojicom prvotimaca

Autor: Beta Beta
utorak 31.05.2016.
15:45
Izvor: Beta

Dosadašnji fudbaleri Vojvodine Radovan Pankov i Danilo Sekulić napustili su novosadski klub i karijere će nastaviti u Uralu iz Jekaterinburga, odnosno madjarskom Debrecinu.

dvsc.hu
dvsc.hu

Povezane vesti

Pankov je, kako je danas objavljeno na sajtu Vojvodine, sa osmoplasiranim timom ruske Premijer lige potpisao je ugovor na četiri godine. Njemu je to prvi inostrani angažman u karijeri.

"Uzbuđen sam i odlučan da napravim korak dalje. Dok se sve to dešavalo, kroz glavu mi je prolazilo to da više neću biti u Novom Sadu. Ja sam rođeni Novosađanin i navikao sam na ovaj grad, pa mi nije bilo baš svejedno zbog toga što po šest meseci neću moći da dođem. Međutim, u ovom trenutku, jedva čekam da odem", rekao je Pankov.

Pankov je debitovao za Vojvodinu 10. maja 2014. godine, a od tada je u crveno-belom dresu odigrao 57 utakmica i bio član generacije koja je osvojila Kup Srbije.

On će se pojaviti na prozivci fudbalera Vojvodine za novu sezonu, koja je zakazana za 3. jun, ali će trenirati odvojeno. Sredinom meseca će otputovati u Rusiju.

Dosadašnji vezista Vojvodine Danilo Sekulić od danas je novi član Debrecina.

Njemu je na kraju sezone istekao ugovor s Vojvodinom, pa je odlučio da nastavi karijeru u inostranstvu, a ugovor sa trećeplasiranim timom madjarskog prvenstva potpisao je na period od četiri godine.

Danilo Sekulić je bio član mladjih selekcija Vojvodine, a karijeru je potom gradio u Proleteru, Hajduku iz Kule i Voždovcu, odakle se u avgustu 2014. godine vratio u Vojvodinu.

Za prvi tim Vojvodine odigrao je 60 utakmica, postigao tri gola i zabeležio dve asistencije.

Vojvodina je i Pankovu i Sekuliću poželela puno uspeha u nastavku karijera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke