Vojvodina rutinski protiv Borca

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.08.2014.
22:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada odigrao je poslednju kontrolnu utakmicu pred početak šampionata a kombinovani sastav koji je Zoran Marić izveo na megdan Borcu lako je izašao na kraj sa srpskoligašem.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u sobotu su imali generalnu probu pred početak šampionata u Jelen Superligi a stručni štab je u nedelju priliku za dokazivanje dao i igračima koji do sada nisu uspeli da se nametnu za mesto u startnoj postavi.

Vojvodina: Žakula (Rockov), Živković (Nikolić), Kočović, Zogović (Pankov), Fimić (Đurić), Popara, Tumbasević (Desančić), Novaković (Asani), Luković, Grgić, Ilić

Kombinovani sastav superligaša iz Novog Sada slavio je rezultatom 2:0 (2:0) u duelu sa srpskoligašem iz Klise a golove za Vojvodinu postigli su Grgić i Tumbasević.

Fudbalska predstava u FC "Vujadin Boškov" obilovala je većim brojem uzbuđenja u prvom delu dok je drugo poluvreme više ličilo na otaljavanje posla tima koji je do dva gola prednosti stigao već u 31. minutu.

Zoran Marić na kraju je mogao da bude zadovoljan viđenim kao i dvestotinak gledalaca koji su došli da isprate duel Vojvodine i Borca.

Vojvodina u borbu za prve bodove u novoj sezoni kreće naredne subote kada na stadion "Karađorđe" stiže ekipa OFK Beograda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke