Vojvodina remizirala sa Sutjeskom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
18:52
Izvor: Sportske.net

Osvajač nacionalnog Kupa i jedan od predstavnika Srbije u kvalifikacijama za LE odigrao je nerešeno sa šampionom Crne Gore u okviru prve utakmice igrane u sklopu priprema za novu sezonu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Uprkos velikim problemima u kojima se nalazi klub, fudbaleri Vojvodine revnosno obavljaju svoje zadatke na pripremama.

Novosađani su u sklopu priprema za novu sezonu i kvalifikacije u Ligi Evrope odigrali i prvi kontrolni meč, protivnik im je bio šampion Crne Gore, ekipa Sutjeske.

Izabranici trenera Zorana Marića boli su bolji rival tokom većeg dela susreta a posebno u prvih pola časa igre.

Terensku inicijativu fudbaleri Vojvodine brzo su pretvorili u prednost. Akciju u 9. minutu izveli su Poletanović i Alivodić a potonji je izašao sam pred golmana Janjuševića i lako ga matirao.

Vojvodina je šanse da uveća prednost imala preko Lazara Veselinovića i Poletanovića a kada dvojica pomenutih nisu materijalizovali prilike u kojima su se našli usledila je kazna.

Izjednačujući pogodak Sutjeska je postigla u 32. minutu posle greške kapitena Novosađana Nemanje Radoje. Mladi Radoja loptu je izgubio kod korner zastavice a Goran Vujović je iskosa sa leve strane postigao izjednačujući gol i postavio konačnih 1:1.

Drugi deo meča obojica trenera iskoristili su da priliku daju igračima sa klupe a Vojvodina uprkos nešto boljoj igri nije uspela da stvori dovoljno dobru priliku koja bi joj donela pobedu na prvoj pripremnoj utakmici.

Fudbaleri Vojvodine prvi takmičarski meč u sezoni 2014/2015 igraju 17. jula od 17 časova i 30 minuta protiv slovačkog Trenčina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke