Vojvodina - Preokreta oko Krunića nikad dosta...

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.01.2015.
14:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Taman kad se činilo da je priča oko transfera Radeta Krunića u Vojvodinu otpala, stigla je informacija da šanse za realizaciju ovog posla još uvek postoje.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine vredno rade ovih dana u turskom Beleku, lepo vreme im ide na ruku, a jedini koji su na poštedi su Slobodan Novaković i Slaviša Radović.

I jedan i drugi su povređeni, ali ih trener Zoran Marić uskoro očekuje na treninzima.

''Povreda Novakovića je komplikovanija nego što je, u prvi mah, izgledalo. Boba će morati da pauzira još koji dan i da, uz redovne terapije, bude strpljiv i uspešno se oporavi. Pratićemo situaciju i nadam se, da će u najskorije vreme, moći da počne sa treninzima. Što se tiče Radovića, on ima povredu skočnog zgloba, ali njegov oporavak teče po planu. Očekujem da će se i on uskoro uključiti u rad punim intenzitetom'', kaže šef medicinske ekipe Vojvodine, dr Borko Vukosav.

Prvu kontrolnu utakmicu ''Lale'' će odigrati protiv poljskog Pogona, a Zoran Marić uverava da će taj meč poslužiti za novu proveru potencijala mlađih snaga.

''Rezultat prve kontrolne utakmice koju ćemo igrati protiv Pogona, neće nam biti u prvom planu. Ovaj test će nam poslužiti, pre svega, u svrhu još jedne procene potencijala naših mlađih prvotimaca.

Naravno, nećemo zapostaviti ni iskusnije igrače, pa mi je stoga plan, da na teren izvedem dve različite ekipe koje će igrati po 45 minuta. Jedino će golman Milan Jovanić na terenu provesti svih 90 minuta. Već od naredne utakmice, počeće da se kristališe sastav ekipe za prolećni deo prvenstva'',
izjavio je Marić.

I onda, dolazimo do pomenutog Radeta Krunića, oko čijeg transfera se govori već mesecima. Prvo je bila aktuelna Zvezda, a sada je, još uvek na pragu Vojvodine, koja je uporna da ga angažuje. Da pregovori još uvek traju, potvrdio je prvi klupski operativac Mićo Vranješ.

Rade Krunic

''Predsednik Šćepanović i Rade Krunić još uvek pregovaraju o eventualnom dolasku u naše redove, talentovanog veznog igrača Donjeg Srema. Tako da ova priča za nas još uvek nije okončana. Mogućnosti da Krunić postane igrač Vojvodine, još uvek nisu iscrpljene. Sve će se znati u toku narednih nekoliko dana'', zaključuje Vranješ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke