Vojvodina predstavila Vukasovića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.08.2016.
19:14
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Novog Sada predstavio je u utorak Marka Vukasovića koji će pojačati konkurenciju u veznom redu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina u subotu je završio posao oko angažovanja Marka Vukasovića (25) a danas je u medija centru stadiona "Karađorđe" upriličeno predstavljanje novog veziste crveno-belih iz Novog Sada.

Doskorašnji član gruzijske Čikure poručio je da sa Vojvodinom želi u grupnu fazu Lige Evrope, a zadužio je dres sa brojem 23.

"Vojvodina sama po sebi uvek ima velike ambicije, pa ih tako sigurno imam i ja. Došao sam da pokušamo da izborimo tu Evropu, koja se toliko dugo i željno iščekuje u ovom gradu, kao i da probamo da izborimo što bolji plasman u prvenstvu" rekao je Vukasović.

Momak rođen na Cetinju igra na poziciji zadnjeg veznog a u prošlosti je branio boje Veternika, Proletera, Kečkemeta, Vašaša i Čikure.

Marko Vukasović je sa Vojvodinom potpisao ugovor na dve i po godine, odnosno do januara 2019. godine.

Pre Marka Vukasovića Vojvodina je angažovala Vladimira Kovačevića, Šaletu Kordića, Dženana Burekovića, Miloša Trifunovića i Bogdana Planića ali je Šaleta Kordić pre debija u crveno-belom dresu napustio klub i otišao u Zetu iz Golubovaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Tuesday, 09.08.2016
23:22

Ajde Voso jos desnog beka i nekog spica i zgazices AZ Alkmar.Uzeli su nam Trujica neka uzmu i Bandalovskog. :) Neverovatno da nema nijednog stranca u Vosi,ne racunam ove sa dvojnim drzavljanstvom,Kordica,Burekovica,i slicne.