Vojvodina predstavila nove dresove!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.06.2015.
21:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosadski superligaš u narednoj sezoni igraće u dresovima kompanije ''Umbro'', a plod te saradnje je u ponedeljak i zvanično predstavljen javnosti.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Direktor kluba Aleksandar Dunđerski i direktorka marketinga Sport Visiona-a Anja Dmitrović potpisali su danas u Fudbalskom centru Vujadin Boškov ugovor o saradnji, a novosadski fudbaleri prikazali su nove dresove.

Zvanični debi u novim dresovima fudbaleri Vojvodine imaće na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, u četvrtak 2. jula kada se sastaju sa mađarskim MTK-om, a novosadsku promociju će imati sedam dana kasnije, u revanš meču na ''Karađorđu''.

''Ono što je danas zajednička misija brenda UMBRO i FK Vojvodine jeste posvećenost fudbalu i njegovom razvoju, dobri rezultati i uživanje u igri, a to je najmanje što FK Vojvodina želi da obeća svojim navijačima u narednoj sezoni'', izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Aleksandar Dunđerski.

Slogan kampanje koja prati lansiranje novog Umbro dresa za FK Vojvodinu je:

Mi smo jedno.

vojvodina


''Ponosni smo što će klub sa tako dugom tradicijom i dobrim rezultatima nositi Umbro grb na svojim dresovima, kao što ga nose fudbaleri West Hema, Evertona, PSV-a itd, ali i reprezentacije Srbije, Irske, Kanade, Perua. Nadamo se da će novi Umbro dres pomoći Vojvodini da osvoji vrhunske rezultate i da slavi pobede, baš kao što je naša mlada reprezentacija u Umbro dresovima slavila titulu svetskog šampiona'',
istakla je Anja Dmitrović.

Tim dizajnera koji je kreirao novi dres FK Vojvodina za inspiraciju je uzeo godinu 1965/66. kada je FK Vojvodina stigla do prve titule.

Dresove su gostima, među kojima je bilo sportskih legendi, članova skupštine kluba, kao i ljubitelja Vojvodine, u svojevrsnom defileu pokazali sadašnji prvotimci zajedno sa stručnim štabom.

Foto: fkvojvodina.com

vojvodina

Predstavnici Kluba i Umbra iskazali su zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom i obećali su da će potvrditi renome koji oba brenda imaju u fudbalskom svetu uz najavu brojnih iznenadjenja za navijače Vojvodine tokom sledeće sezone.

Svi navijači FK Vojvodina dresove će moći da nabave u prodavnicama Sport Visiona širom Vojvodine od srede 1.jula 2015. kao i na online shop-u www.sportvision.rs.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Čapelja
Tuesday, 30.06.2015
08:59
avatar
ujka Vanja
Monday, 29.06.2015
23:22

Podsecaju me na dresove Blekburna,samo oni imaju plavo-belu kombinaciju.I Roversima je sponzor ako se ne varam Umbro.

avatar
gosfkcz
Monday, 29.06.2015
23:07

Retro. 1920-ta stil. Nije lose.