Vojvodina - Posebna priprema za derbi sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.03.2016.
10:17
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine sa nestrpljenjem iščekuju aderbi susret 28. kola Superlige sa Crvenom zvezdom, a levi bek Nikola Antić tvrdi da će u naredna dva dana biti obavljene posebne pripreme.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Odmah nakon reprezentativne pauze u Superligi nas očekuje derbi susret koji će u subotu od 18 časova na novosadskom "Karađorđu" odigrati Vojvodina i Crvena zvezda.

Ekipa Nenada Lalatovića obaviće posebne analize i pripreme za rivala u četvrtak i petak, što je za zvanični sajt FK Vojvodina potvrdio i mladi bek Nikola Antić.

"Kada je reč o pripremama za ovu utakmicu, do sada je sve teklo normalno, odnosno uobičajeno. Međutim, u naredna dva dana imaćemo video analizu igre protivnika i na osnovu toga videti šta nam je činiti. Ovo je posebna utakmica, pa se zato posebno i pripremamo" rekao je Antić.

Prvi međusobni susret dva kluba u tekućoj sezoni Crvena zvezda je dobila rezultatom 3:0 ali se Nikola Antić nada da će se Novosađani prikazati u mnogo boljem svetlu u subotu popodne.

"Mi smo se u odnosu na jesen pojačali sa nekoliko igrača i mislim da samo treba da nađemo našu igru. U tome još uvek nismo uspeli, pogotovo što smo zbog gluposti u nekoliko navrata ostajali bez pobede, ali verujem da već od utakmice protiv Crvene zvezde sve može krenuti na bolje" dodao je Antić.

Mladi prvotimac Vojvodine pozvao je navijače da dođu u velikom broju na subotnju utakmicu i podrže domaći sastav u nastojanju da Crvenoj zvezdi nanese prvi poraz u tekućoj sezoni.

Vojvodina se nakon 27 kola nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 39 bodova, dok Crvena zvezda drži lidersku poziciju sa 77 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 31.03.2016
11:07

Ako zaključate svlačionice na pauzi, možda i pobedite, samo ne znam ko će da proguta ključ? #antić, #lalatović, #šćepanović

avatar
bobar84c
Thursday, 31.03.2016
18:31

Vama nije bila zakljucana 2 puta, ide treci susret ne znam sta da vama kazem stavite Tumbasa da vam cuva svlacionice :)