Vojvodina - 'Poker' na oproštaju od Antalije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
21:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su ubedljiv trijumf u poslednjem kontrolnom susretu igranom u Antaliji u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Za ugovor se na kraju priprema izborio Gruzin David Kokija.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada upisao je ubedljiv trijumf na poslednjoj kontrolnoj utakmici igranoj u Antaliji u okviru završnog dela priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Vojvodina je u sredu popodne savladala gruzijski Dinamo Batumi rezultatom 4:0 (2:0) a ubedljiv trijumf došao je kao nagrada za odličnu igru izabranika Zorana Marića.

Vojvodina - Kordić, Vasilić, Nastić, Pankov, Babić, Tumbasević, Rogač, Asani (S. Novaković), Ivanić, Stojanović, Gaćinović.

Igrali su još: Jovanić, Nikolić, Radović, M. Novaković, Karanov, Kokija, Makarić, Stamenić, Luković i Ćurko

"Imam razloga da budem zadovoljan, iako rivala nismo uopšte poznavali pre ovog duela. Kontrolisali smo igru, ali su i fudbaleri Dinama imali neke svoje prilike koje nisu iskoristili. Imamo dobar potencijal, ali i dalje mislim da su nam pojačanje ili dva neophodni za ispunjenje ciljeva" rekao je nakon utakmice Zoran Marić.

Uoči povratka u Srbiju iz tabora novosadskog superligaša stiže vest da je mladi reprezentativac Gruzije David Kokija zadovoljio svojim pristupom na treninzima i igrama u kontrolnim utakmicama pa bi po povratku u Novi Sad trebalo da dobije ugovor.

"Dopao mi se ovaj igrač i voleo bih da na proleće bude s nama. Vidim da su ga i igrači lepo prihvatili i nadam se da će dokazati svojim radom i igrama da je zaslužio da ponese dres Vojvodine" zaključio je Zoran Marić.

Fudbalere Vojvodine po povratku u Novi Sad očekuje još jedan kontrolni meč sa Proleterom što će biti generalna proba pred nastavak šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke