Vojvodina pobedila Bačku, Mijić otkrio šokantna saznanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.01.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pod vođstvom novog trenera Dragana Ivanovića, Vojvodina je danas upisala pobedu u prijateljskoj utakmici nad ekipom Bačke. Novi predsednik kluba Dušan Mijić zatekao neverovatno stanje u klubu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine imali su danas prvu proveru tokom aktuelnih priprema za drugi deo sezone. Ta provera bila je uspešna, pošto su savldali Bačku rezultatom 2:0.

Golove za ovaj trijumf postigli su Nikola Trujić i Aleksandar Paločević.

Međutim, ova pobeda ostala je u senci informacije koju je otkrio novi predsednik kluba Dušan Mijić o finansijskoj situaciji koju je zatekao u Vojvodini i načinu rada u prethodnom periodu u novosadskom klubu.

''Smatramo da Vojvodina može samu sebe da 'nosi' pod uslovom da nema bespravnog uzimanja novca. Klub kao da je bio kuća nasred puta iz koje je uzimao ko je šta hteo. Tako više neće moći'', poručio je Mijić, a prenose ''Novosti''.

Ipak, određenih pomaka nabolje već ima.

''Za desetak radnih dana, koliko smo u klubu, vraćeno je 15 miliona dinara i imamo saglasnost jednog dela poverilaca da ćemo rešiti mnogo veće sume. Do kraja meseca mnogo toga će biti jasno, pogotovo po pitanju toga kako su ti dugovi nastali'', istakao je Mijić.

On je zaključio da novo rukovodstvo ima energiju da u hodu ispravlja greške prethodnih rukovodstava, iako je svestan da to neće biti nimalo lako.

Dodajmo još da ekipa Vojvodine u utorak ide na drugi deo priprema u Budvu, a trener Dragan Ivanović na put vodi 27 igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Thursday, 19.01.2017
23:24

kako mi nestaju komentari,cudo jedno. :D

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 19.01.2017
09:47

Uvijek ista prica u svakom klubu: nova uprava, stara radila lose, evo mi vec za kratko vrijeme vratili puno dugova...