Vojvodina - Odlaze najbolji?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.12.2014.
11:14
Izvor: Sportske.net

Kako sada stvari stoje, ekipa Vojvodine bi ove zime mogla da ostane bez nekolicine svojih ključnih igrača.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kako smo već i objavili, najbolji strelac ''Lala'' u jesenjem delu sezone Lazar Veselinović je već dogovorio transfer u južnokorejski Pohang Stilers, a sve bliže odlasku sa ''Karađorđa'' je i nekoliko mlađih igrača.

Kako prenose ''Novosti'', kapiten Marko Poletanović bi mogao da bude jedan od njih, s obzirom da je interesovanje za njegove usluge pokazao i belgijski Genk. Podsetimo, u ovom klubu već nastupa jedan bivši fudbaler Vojvodine, Sergej Milinković-Savić, koji je opravdao očekivanja, pa Belgijanci nameravaju da sličan recept primene i u slučaju Poletanovića.

Osim njega, ima još kandidata za odlazak iz Vojvodine. Pre svih, to je Enver Alivodić, kome je istekao ugovor i koji želi da se oproba na inostranoj sceni. On je u potrazi za novim angažmanom i za očekivati je da će promeniti sredinu.

Takođe, ka inostranstvu gledaju i talentovani Srđan Babić i Mijat Gaćinović, navodno ima interesovanja i za njihove usluge, pa je jasno da će Novosađanima u predstojećem prelaznom roku biti potrebna značajna pojačanja, kako bi uspeli da zadrže mesto u vrhu superligaške tabele.

Ali, kad su pojačanja u pitanju, za sada nema konkretnijih najava...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 16.12.2014
12:37

Oni bar imaju koga da prodaju za lepe pare, srede sva dugovanja i uloze u skolu a bice standardno dobri i igrace LE bar na pocetku... Kupice pojedine igrace, imaju svojih talenata i udri..

Poenta je bar ne prave dugove (ako se ne krade u Upravi) i sljakaju solidno..