Vojvodina - Ode Babić u Sampdoriju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.08.2014.
11:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Vojvodine večeras gostuju u Jagodini, u ''reprizi'' finala Kupa, ali prema poslednjim informacijama, akter tog događaja neće biti talentovani štoper Srđan Babić. Razlog - transfer u Sampdoriju!

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Stub odbrane Vojvodine, fudbaler koji se tokom leta pominjao i kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, sve dok sam nije kategorički odbacio tu mogućnost, ipak neće ostati na ''Karađorđu''.

Naime, Srđan Babić nije otputovao u Jagodinu sa ekipom Vojvodine, jer se u finišu letnjeg prelaznog roka za njegove usluge ozbiljno zainteresovao Siniša Mihajlović, zajedno sa čelnicima Sampdorije.

Stub odbrane Novosađana i naše omladinske reprezentacije je tu informaciju potvrdio i u izjavi ''Novostima'' najavio potpisivanje ugovora sa članom italijanske Serije A.

''Tačno je, ostao sam u Novom Sadu da sredim neke paipre, putujem u Đenovu gde ću potpisati ugovor sa Sampdorijom. Dogovor je postignut iznenada...'', objašnjava mladi fudbaler.

Detalji tog dogovora bi trebalo da budu poznati do kraja prelaznog roka (ponedeljak u ponoć), kao i da li postoji mogućnost da, poput Vanje Milinković-Savića, koji je potpisao za Mančester Junajted, ali i dalje brani za ''Lale'', nešto slično uradi i Srđan Babić.

I u italijanskim medijima se najavljuje realizacija ovog transfera, a njegova vrednost se procenjuje na oko 1.5 miliona evra.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke