Vojvodina - Nema više skupih pojačanja i klizanja u finansijsku propast!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
14:27
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novi sportski direktor Vojvodine Mladen Jovanić poručio je u izjavi za klupski sajt da će se u narednoj sezoni klub oslanjati isključivo na sopstene snage, igrače ponikle u Omladinskoj školi ovog kluba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nova sezona je na pragu, mada je za Vojvodinu praktično već i počela, imajući u vidu dvomeč sa slovačkim Trenčinom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

A u susret startu u domaćem šampionatu, sportski direktor Vojvodine Mladen Jovanić najavio je da će se u klubu mnogo odgovornije ponašati kad su finansije u pitanju, pa navijači neće moći da očekuju neka zvučna pojačanja u dogledno vreme.

''Fudbalski klub Vojvodina u novu sezonu ulazi sa jasnim opredeljenjem. Ekipa će biti formirana isključivo od fudbalera koji su ponikli u Omladinskoj školi crveno-belih i aktuelnog igračkog kadra. Vojvodina više nema pravo da se igra sa svojim imenom i reputacijom trošeći ogroman novac na dovođenje skupih pojačanja i tako klizi u finansijsku propast'', naglasio je Jovanić.

On je dodao i da ima puno poverenje u rad Branislava Novakovića i njegovih saradnika iz Omladinske škole Ilija Pantelić, ali neki mlađi igrači će ovog leta ipak morati na pozajmicu, poput golmana Rockova i Georgija Ilića.

''Igranje na takozvanu dvojnu registraciju znači da ih Vojvodina u svakom momentu, ukoliko to potrebe tima iziskuju, može vratiti u pogon.

Milan Spremo je na pozajmici u novosadskom Proleteru u čijim redovima će provesti narednih godinu dana'', zaključuje Jovanić.

Ipak, najavljeno je i jedno pojačanje, a to je Slobodan Novaković, povratnik u redove Vojvodine.

Uprava kluba i odlični vezista postigli su dogovor, pa će Novaković pojačati konkurenciju u veznom redu Vojvodine, potvrđeno je iz novosadskog suprerligaša.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke