Vojvodina ne da kapitena Gentu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.01.2015.
14:28
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina zahvalio se Gentu na ponodi koju je belgijski klub uputio i odlučio da kapiten ekipe ostane deo tima barem do letnjeg prelaznog roka.

fkvojvodina.rs/Nebojša Brankov
fkvojvodina.rs/Nebojša Brankov

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada odoleo je prvom napadu na kapitena ekipe pošto je krajem radne nedelje odbijena ponuda koju je Gent poslao na adresu FK Vojvodina.

Želeo je član belgijske Župiler lige da angažuje mladog reprezentativca Srbije i kapitena Vojvodine Marka Poletanovića (21) ali su na "Krađorđu" procenili da nema rezona da u januarskom prelaznom roku prodaju talentovanog vezistu.

"Nismo prihvatili ponudu Belgijanaca, jer ne odgovara našem klubu koji, smatramo, na pravi način vrednuje igrače. Zahvalili smo se zainteresovanima, jer imamo principe, a u ovom slučaju je reč o našem kapitenu" rekao je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović.

Marko Poletanović se juče pojavio na prozivci Zorana Marića a kako sa Vošom ima ugovor do juna 2017. godine, jasno je da će njegova cena samo porasti i da će Novosađani moći da ga unovče na kraju tekuće sezone ili tek za godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke