Vojvodina juče javno upitala zašto Zvezda da bude povlašćena, danas već popustila - ''Delije'' stižu i na Istok!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.03.2017.
12:36
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle svega, postavlja se pitanje zbog čega je novosadski superligaš uopšte izlazio u javnost sa jučerašnjim saopštenjem...

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Iako je juče izgledalo da će Vojvodina zauzeti čvrst stav po pitanju organizacije utakmice sa Crvenom zvezdom, suprotstavljajući se zahtevu iz policije da se gostujućim navijačima obezbedi istočna tribina, s obzirom da je klub sa ''Karađorđa''  kao organizator odlučio da je za goste rezervisana isključivo južna tribina, izgleda da će Novosađani ipak popustiti pod pritiskom.

To je već i potvrđeno iz kluba portalu ''Mondo'', koji prenosi da se ''Skupština usaglasila sa predlogom policije da navijači Crvene zvezde budu na istočnoj tribini, umesto samo na južnoj - kako je prvobitno objavljeno''.

Podsetimo, razlog za pomenuti zahtev iz policije stigao je ''iz bezbednosnih razloga'', a čak se pominjala i mogućnost da se meč i ne odigra u sredu da je Vojvodina ostala pri svom stavu.

Ipak, za sada na zvaničnom klupskom sajtu još uvek nema novih informacija na tu temu, ali kako sada stoje stvari, Zvezda će i u Novom Sadu imati ogromnu podršku sa tribina.

Inače, Vojvodina danas slavi 103. rođendan kluba, a pobeda nad Zvezdom za njih bi svakako bio najbolji način obeležavanja ove vredne godišnjice.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 06.03.2017
13:57

Voso, srecan rodjendan! Proci ce i ova zla vremena!