Vojvodina - Jedna karta, dva derbija!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.08.2014.
14:29
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina obavestio je svoje navijače da će kupovinom ulaznice za predstojeći duel sa OFK Beogradom steći pravo da derbiju 3. kola protiv Crvene zvezde prisustvuju besplatno.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Osvajač nacionalnog kupa u minuloj sezoni kreće u borbu za bodove u novom šampionatu duelom sa OFK Beogradom na svom "Karađorđu".

Fudbalski klub Vojvodina odlučio je da navijače časti ulaznicama za derbi sa Crvenom zvezdom ukoliko u nedelju dođu na "Karađorđe" i kupe kartu za utakmicu prvog kola JSL.

U saopštenju FK Vojvodine navodi se da će svaki navijač koji kupi kartu za duel sa OFK Beogradom na poklon dobiti kartu za derbi sa Crvenom zvezdom.

"Da bi ostvario ovo pravo kupac mora blagovremeno (dok ima raspoloživih mesta) svoju ulaznicu (sa ili bez odsečka) zameniti za ulaznicu za utakmicu 3. kola JSL, na blagajni stadiona na dan utakmice ili dan ranije, u radno vreme blagajne" stoji u saopštenju FK Vojvodina.

Karte za duel sa OFK Beogradom prodavaće se po ceni od 300 (istok) i 400 dinara (zapad) a na blagajni stadiona "Karađorđe" moći će da se kupe samo na dan utakmice u periodu od 16 do 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke