Vojvodina ''finišira'' pripreme

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.02.2015.
16:16
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine su se posle dva dana pauze i povratka iz Antalije, vratili treninzima, u samom finišu priprema za nastavak sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Zoran Marić podelio je svopje igrače u dve grupe, koje su odvojeno radile na terenu sa veštačkom podlogom i teretani. Do starta prolećnog dela prenstva, intenzitet rada će biti mnogo niži, kako bi igrači što svežiji dočekali prvu prvenstvenu utakmicu.

Od danas, treninzi će se obavljati jedan put dnevno i to u prepodnevnim terminima.

Kad je u pitanju kadrovska situacija u ekipi, na povrede se žale Elmir Asani, koji vuče povredu skočnog zgloba još iz Turske, kao i novajlija Džon Meri, koji je pre par dana dobio jak udarac na jednom treningu. Još odranije je van ekipe Darko Puškarić, koji će, zbog teže povrede, najverovatnije propustiti drugi deo sezone.

Još jedan novajlija, Gruzijac David Kokija, sjajno se snašao u novoj sredini, već intenzivno uči i srpski jezik, a svojom pozitivnom energijom utiče i na još bolju atmosferu u ekipi.

Na kraju, dodajmo još da će ''Lale'' svoju generalnu probu za nastavk sezone imati u utorak, protiv Proletera, ali još nije odlučeno da li na ''Karađorđu'', ili ''Slanoj bari''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke