Vojvodina fatalna za ''crno-bele'', Čuka prošla kao Partizan!

Autor: Beta Beta
nedelja 21.08.2016.
21:39
Izvor: Beta

Ubedljiv trijumf Vojvodine u poslednjoj večerašnjoj utakmici šestog kola Superlige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Beogradu Čukarički sa 3:1, u šestom kolu Super lige Srbije.

Golove za Novosađane postigli su Aleksandar Paločević u 21. i 67. minutu i Filip Malbašić u 73. minutu, a strelac jedinog pogotka za Čukarički bio je Igor Matić u 61. minutu iz jedanaesterca.

Vojvodina je večerašnjom pobedom zadržala drugo mesto na tabeli Super lige, sa 13 bodova, dok je Čukarički ostao na pretposlednjem, 15. mestu sa četiri boda.

Čukarički je bolje počeo utakmicu, imao je inicijativu, ali nije uspevao da ugrozi gol rivala, dok je Vojvodina čekala priliku iz kontranapada.

Novosadjani su do vođstva stigli iz prve prave prilike na utakmici. Nikola Antić centrirao je u 21. minutu iz slobodnog udarca sa oko 40 metara levo iskosa, a Aleksandar Paločević umakao je defanzivcima Čukaričkog i ostao sam ispred Nikole Petrića kog je lako savladao u situaciji "jedan na jedan".

Posle vodećeg gola gosti su uspostavili ravnotežu, a do poluvremena imali su nekoliko dobrih situacija pred golom Čukaričkog, ali nisu ozbiljnije ugrozili Petrića.

Čukarički je ofanzivno ušao u drugo poluvreme, a do izjednačujućeg pogotka stigao je u 61. minutu. Bogdan Planić oborio je u šesnaestercu Aleksandra Jevtića, pa je sudija Danilo Grujić dosudio penal za Čukarički. Siguran izvodjač najstrožne kazne bio je kapiten Matić.

Čukarički je nastavio s ofanzivnom igrom, ali je Vojvodina veoma brzo vratila vodjstvo. Paločević je posle nešto dužeg napada sjajnim udarcem sa oko 20 metara savladao Petrića, da bi konačan rezultat u 73. postavio Malbašić nakon dobrog kontranapada.

Čukarički će u narednom kolu igrati u Ivanjici protiv Javora, dok će Vojvodina dočekati Spartak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Оги
Tuesday, 23.08.2016
11:49

A penal sviran zbog, ozbiljna reforma sudstva fudbalskog treba u Srbiji !

avatar
Monday, 22.08.2016
13:01

aKO ĆUTITE TO NE ZNAČI DA SE NIJE DESLO PAKO JE ČIST PENAL ZA ČUKARIČKI ZAŠTO ISTI TAKAV START NIJE PENAL I ZA VOJVODINU

avatar
Kucky Dog
Monday, 22.08.2016
11:52

Još kad bi neki političar ušao u klub (Vojvodina) mogli bi da razmišljamo i o tituli ali dobro je i ovako. Nema ništa slađe nego kad na pošten način dođeš do uspeha.

avatar
Kucky Dog
Monday, 22.08.2016
11:50

Vojvodina najzdraviji klub u državi

avatar
Anderton
Monday, 22.08.2016
09:28

Kreće raspad u Čukaričkom baš kako sam prognozirao još letos.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 21.08.2016
23:58

Pa celnu poziciju i ne moze ali moze da bude egal, Ja mislim da Zvezda ima najjaci tim, definitivno, sta ce biti posle revansa sa italijanima ne znam, ali i ako prodaju kataija i vieru nema problema kad pogledam Partizan i ostale, ovo je zalosno sta su uradili Partizanu, pa bilo kakav kvalitet da imaju igraci alooo bre ljudi menjate trenera posle dva kola pa namerno li hocete da zavrsite prvenstvo pre nego sto pocne, ovo narode zavrseno je, daj boze da gresim, ali cisto sumnjam, ovakav tim partizana hmhm, koga bre moze da dobije. Pa ja imam utisak da Bozinov, Ilic pa i Radovic vise cak nemaju ni volje a da ne pricamo snage za nesto vise. Drugo, Bozinov daje gol, i umesto da se slavi oni mrtvo hladni gledaju pa kao da nesto veliko smrdi, ja se plasim da nema neki razdor medju igrace ne samo neuigranosti.

avatar
El Diablo
Sunday, 21.08.2016
22:44

A kad ce Vosa da igra zaostali mec protiv Pazara,i da ako Bog da preuzme celnu poziciju?

avatar
gosfkcz
Monday, 22.08.2016
00:25

Da preuzme celnu poziciju ako pobedi u zaostalom mecu? Imam lagano pitanje iz matematike, ustvari dva, koliko je 20-5 a koliko 11-2 ?

avatar
El Diablo
Sunday, 21.08.2016
22:43

Jos kad bi uspela Vosa da pobedi svoju sestru Zvezdu i da ovo prvenstvo makar malo dobije smisao.Nije zanimljivo kad se isprazne na nemocnoj Surdulici.