Vojvodina drži korak za "večitima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.09.2014.
20:54
Izvor: Sportske.net

U poslednjem meču 5. kola Jelen Superlige Srbije Vojvodina je na novosadskom "Karađorđu" ubedljivo savladala Radnički iz Niša i tako upisala četvrti ovosezonski trijumf za povratak na treće mesto na tabeli.

Beta/DraganGojić/Av
Beta/DraganGojić/Av

Povezane vesti

Tačka na peto kolo Jelen Superlige stavljena je duelom Vojvodine i Radničkog iz Niša na novosadskom "Karađorđu".

Superligaš iz Novog Sada savladao je Radnički iz Niša rezultatom 3:0 (2:0) čime je obezbedio povratak na treću poziciju na tabeli koju je na kratko zaposeo subotički Spartak.


Izabranici Zorana Marića sjajno su otvorili večerašnji meč i već u 22. minutu stekli prednost posle gola Mirka Ivanića.

Kada je u trećem minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu Nino Pekarić postigao drugi gol na meču i udvostručio prednost Novosađana, postalo je jasno da će Radnički iz Niša "Karađorđe" napustiti praznih šaka.

U drugom delu igre Novosađani su kontrolisali stanje stvari na terenu a Enver Alivodić je u 68. minutu stavio tačku na ubedljiv trijumf "Lala", četvrti ovosezonski.

Posle kompletiranog petog kola JSL Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok Radnički nastavlja "crnu seriju" jer posle pet odigranih utakmica nema osvojen bod i nalazi se na poslednjoj poziciji na tabeli.

U narednom kolu Vojvodina ponovo igra na "Karađorđu" i to protiv Spartaka a Radnički će na "Čairu" pokušati da stigne do prvih bodova u duelu sa Radom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke