Vojvodina dobija novog trenera - Nenada Lalatovića?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.11.2015.
00:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi stručnjak koji je ove jeseni ostvario sjajne rezultate sa čačanskim Borcem karijeru će, kako sada stvari stoje, nastaviti u Vojvodini.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Imajući u vidu istorijski plasman Borca na drugo mesto na tabeli posle 17 odigranih kola, razloga za Lalatovićev odlazak ne bi trebalo da bude, ali veliki finansijski problemi u ovom klubu i dalje postoje, zbog čega je šef struke Čačana proteklog vikenda ponovo izrazio javno nezadovoljstvo.

U isto vreme, Vojvodina je ušla u seriju veoma loših rezultata, pa su Novosađani posle najnovijeg neuspeha protiv surduličkog Radnika na ''Karađorđu'', pali tek na deveto mesto na tabeli.

Upravni odbor kluba je, kako prenose ''Novosti'', zasedao u ponedeljak i doneta je odluka da se angažuje upravo Nenad Lalatović za novog trenera, a Milan Đuričić za novog sportskog direktora.

Isti izvor navodi i da bi Lalatović konačnu odluku o preuzimanju ekipe Vojvodine trebalo da donese u narednih par dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Tuesday, 10.11.2015
23:12

Ajde Lalate gde si ostavio Borac sezonu zavrsi sa Vojvodinom. Srecno majstore

avatar
sashki
Tuesday, 10.11.2015
10:58
avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Tuesday, 10.11.2015
10:26

Crveno-beli Lala(t):-D

avatar
MarkoSi
Tuesday, 10.11.2015
10:08

U Voši je situacija tragična iz korena (od omladinske škole, sportskog centra što se naravno ogleda i u rezultatima prvog tima). Od osnova koje je postavio Bata Butorović sada više ništa ne postoji tako da je sjajna ideja ovog čoveka (kakva god njegova ptrošlost bila) potpuno ugašena njegovom smrću.