Vojvodina danas dovela jedno, Vanić najavio još dva-tri pojačanja

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.08.2017.
22:04
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U finišu prelaznog roka, novosadski superligaš uveliko radi na jačanju ekipe.

Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds
Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Debakl protiv Spartaka (0-5) pokazao je sve slabosti ekipe Vojvodine koja je ostala i bez svog najboljeg strelca Filipa Malbašića, pa će ''Lale'' učiniti sve da u poslednjih par dana letnje pijace ojačaju svoje redove.

Danas je Vojvodina u Veterniku odigrana prijateljsku utakmicu protiv kuvajtske ekipe Al Tadhamon i savladala je rezultatom 2:1 (2:1), a posle meča trener Nenad Vanić je govorio i o pojačanjima.

Jedan novajlija je već stigao, to je 23-godišnji Vasko Kalezić, bivši član Zete iz Golubovaca koji je sa Novosađanima potpisao dvogodišnji ugovor, ali se Vojvodina tu neće zaustaviti.

''Prema informacijama sa kojima raspolažemo, Kalezić treba da bude od velike pomoći ekipi. Reč je o igraču koji igra po boku i ima i tehniku i brzinu.

Tokom svoje karijere, a posebno tokom poslednjih šest meseci u Zeti, isticao se svojim asistencijama, pa se nadamo da će u istom stilu nastaviti i kod nas.

Međutim, bez obzira na njega, očekujemo sigurno još dva-tri pojačanja. Ako uspemo da ih dovedemo, onda možemo glasno i jasno reći da Vojvodina ima respektabilan tim i da može sa svima da se nosi, odnosno tek tada ćemo moći jasno da pričamo o našim ciljevima i ambicijama'', izjavio je trener Nenad Vanić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NS 1 0 8
Wednesday, 30.08.2017
13:56

Васко Калезић!

avatar
Me1919
Tuesday, 29.08.2017
22:35

Ovi i dalje dovode neke indijance :) I oce titulu haha

avatar
Kucky Dog
Tuesday, 29.08.2017
22:30

Koga vi zaj....... da li iko stvarno misli da Vojvodina sa ovim trenerom i ovim rukovodstvom može da se bori za Evropu? Ovom klubu preti propast ako se nešto hitno ne promeni u strrukturi kluba a bojim se da neće.

avatar
Renton
Tuesday, 29.08.2017
23:23

Nije do trenera,do uprave je. Sta fali treneru pobedili sve tekme osim spartaka gde nije bilo dva kljucna igraca vose i gde se videlo da je uprava prodala utakmicu.

avatar
disqus_OmiNyexRzu
Wednesday, 30.08.2017
13:46

naravno da neće.Pumpadžija kuka da je račun fkv blokiran ida sve pare od transfera odu na blokadu jedino je prećutao da jeon menicana blokirai račun kluba