Vojvodina - Dan za oporavak

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.02.2015.
17:58
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Dan posle nove provere na pripremama u Beleku, fudbaleri Vojvodine danas su imali trening oporavka. Stručni štab zadovoljan, sve je proteklo onako kako je i planirano...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Podsetimo, juče su Novosađani odigrali prijateljski meč sa korejskim Pohang Stilersima, poraženi su sa 1-0, a gol odluke postigao je doskorašnji napadač ''Lala'' Lazar Veselinović.

I pored minimalnog poraza, trener Zoran Marić nije imao šta da zameri svojim igračima, koji su danas odradili trening oporavka. To se odnosi na većinu igrača Vojvodine, dok takvu povlasticu nisu imali Vanja Milinković-Savić, Milan Jovanić i Marko Kordić. Trojica čuvara mreže su, predvođeni trenerima,  Borisom Nađom i Aleksandrom Jankovićem, punim intenzitetom trenirali,  na zaista vrhunskim terenima, sportskog kompleksa „IC Santai“.

''Zadovoljan sam današnjim treningom, kao i odnosom prema radu naših golmana. Zaista su uložili maksimum napora da odrade sve zadate vežbe. Nakon ovoga, svi zaslužuju pohvale i odmor, a piće ja častim'',  našalio se Boris Nađ.

Rekonvalescenti Slobodan Novaković, Stefan Nikolić i  Ivan Rogač trčali su krugove oko terena. Naravno, svi oni nestrpljivo iščekuju da uđu u maksimalan ritam rada.

''Osećam se mnogo bolje, a od mišljenja, dr Borka Vukosava, zavisiće kada ću se priklkjučiti saigračima i početi da treniram s ekipom'', rekao je Novaković.

Stefan Nikolić, još uvek oseća bol u kolenu, pa nije spreman za veće napore, dok je novajlija, Ivan Rogač, potpuno fit i već od sledećeg treninga, uključiće se u rad pod punim opterećenjem.

''Žao mi je što nisam mogao da igram protiv Pohanga, jer me je povređeno mesto bolelo. Nisam želeo da igram 'sa pola gasa' i da izbegavam duele, ali sada je mnogo bolje i jedva čekam sledeću utakmicu'', dodao je Rogač.

Naredne utakmice zakazane su za četvrtak. Rivali crveno-belima će biti, slovački prvoligaši Senica i Zlatne Moravice. Trener Marić će, ova dva testa, iskoristiti da na terenu isproba, dve različite postave svojih pulena.

Na kraju dodajmo i da je u posetu ekspediciji Vojvodine stigao i predsednik kluba Zoran Šćepanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke