Vojvodina - ''Dan D'' za Ivanića, stigla još jedna ponuda!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2015.
17:21
Izvor: Sportske.net

Juče su tokom čitavog dana vođeni pregovori između Vojvodine i Partizana oko transfera Mirka Ivanića, ali do dogovora nije došlo. Međutim, to još uvek ne znači da Ivanić ostaje u Novom Sadu. Neizvesnost će potrajati do kraja dana...

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Još uvek postoje šanse da najbolji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić ipak promeni sredinu ovog leta.

Juče su čelnici Partizana bili veoma uporni u pokušajima da angažuju ovog igrača, ali Vojvodina nije htela da odstupi od svojih zahteva i Ivanić je ostao na ''Karađorđu''.

Podsetimo, prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović je posle okončanih pregovora poručio da je Partizan ponudio ''premalo novca'' (1.5 miliona evra plus procenat od sledeće prodaje).

Međutim, još uvek je neizvesno do kada će se Ivanić u Novom Sadu i zadržati.

Jer, prema poslednjim informacijama, u trku za Ivanića uključila se i portugalska Benfika, koja će imati vremena do ponoći da angažuje mladog reprezentativca Srbije.

Tim povodom, sastao se i Upravni odbor Vojvodine, koji treba da donese odluku da li će prihvatiti ponudu Portugalaca i dati dozvolu Ivaniću za odlazak u inostranstvo, ili će do kraja istrajati u nameri da se ovog leta ne odriče usluga predvodnika aktuelnog sastava.

Zvaničnih informacija na tu temu još uvek nema, čekaćemo do ponoći, budite tu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke