Vojvodina - Crvena zvezda 0:0 (KRAJ)

Autor: Darko Mitrović
subota 02.04.2016.
18:02
Izvor: Sportske.net

Derbi 28. kola Superlige odigran je večeras na novosadskom ''Karađorđu''.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U sjajnoj atmosferi igra se današnji derbi, pred odlično ispunjenim tribinama stadiona u Novom Sadu.

Vojvodina bez golmana Perića, koga je u startnoj postavi zamenio Kordić, a Zvezda bez Marka Grujića, koji se i dalje nije potpuno oporavio od povrede.

PRVO POLUVREME

Uvodni minuti utakmice protekli su u blagoj inicijativi domaćeg tima, koji je izveo i prvi korner, ali nije bilo veće opasnosti po gol golmana Kahrimana.

U 14. minutu meča, fudbaleri Vojvodine iznudili su slobodan udarac na tridesetak metara od gola gostiju. Šutirao je Dejan Meleg, ali visoko iznad prečke.

Zvezda je prvi put ozbiljnije pripretila na isteku prvih pola sata igre, kada je posle centaršuta sa desne strane, Ugo Vijera odlično zahvatio loptu, gađao je u bliži ugao, ali je golman Kordić još bolje reagovao i izbio loptu u korner.

Sedam minuta kasnije, ''sevnule'' su i prve varnice na terenu. Oštar verbalni duel imali su Sekulić i Plavšić, stvorila se potom velika gužva na sredini terena, imali su jedan drugom šta da kažu i Rosić i Donald, a tačka je stavljena žutim kartonima za Sekulića i Plavšića.

Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE.

Do kraja poluvremena bez novih uzbuđenja, ostalo je 0:0, a nadamo se da će nam nastavak meča doneti više sadržaja.

DRUGO POLUVREME

Ni početak drugog poluvremena ne nagoveštava bitnije promene na terenu, a na tribinama, navijači Zvezde su bakljadom i ''topovskim udarima'' izazvali kraći prekid meča u 50. minutu.

A posle nastavka, konačno se rasplamsala prava borba na terenu. Ugo Vijera je dva puta opasno pripretio golmanu Kordiću, prvi put nije bio precizan, a drugi put je njegov šut zaustavio čuvar mreže ''Lala''.

U međuvremenu, u 53. minutu, Novosađani su tražili jedanaeszerac, pošto je lopta posle centaršuta Malbašića pogodila u ruku kapitena Zvezde Aleksandra Lukovića. Ipak, sudija Danilo Grujić je smatrao da Luković nije imao nameru da zaustavi tu loptu.

Novo uzbuđenje viđeno je u 61. minutu, kada je Le Talek raspalio po lopti sa oko 25 metara, šutirao je pod prečku, ali je Kordić odlično reagovao.

Usledio je, međutim, još jedan period mirnije igre, bez mnogo značajnijih dešavanja. Sve do 81. minuta, kada je Zvezdin rezervista David Babunski uputio odličanb udarac iskosa sa leve strane u suprotni ugao, ali je zamalo bio neprecizan!

Vojvodina je uzvratila u 90. minutu preko Ašćerića, koji je posle centaršuta sa leve strane slabo šutirao glavom, pravo u Kahrimana.

Vojvodina: Kordić, Miletić, Pankov, Rosić, Nastić, Sekulić, Maksimović, Malbašić, Meleg (Vukčević od 80.), Babić, Trujić (Ašćerić od 75.).

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Edson, Ibanjez, Le Talek, Donald, Plavšić (Babunski od 59.), Katai, Srnić (Ristić od 74.), Vijera (Sikimić od 78).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 02.04.2016
20:30

Šta je ovo ganci, 0:0 aaaa???

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Saturday, 02.04.2016
19:59

Kriminal sudjenje...pa niko bre ne sme da dosudi nesta za protivnika cz...Sve je kupljeno al u Evropa ce da vam pokaze ,da se tamo ne moze nista kupiti!!

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 02.04.2016
21:58

Ajde zaobidji, kriminal je bio danas u Humskoj, ali sumnjam da si pratio jer ti je ipak milije da pratis evropskog velikana

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 03.04.2016
11:43
avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Saturday, 02.04.2016
23:08

Evropski epizodista to si hteo da kazes