Vojvodina će morati da se pozabavi Lalatovićevim ponašanjem

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.10.2016.
10:29
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Superligaš iz Novog Sada novčano je kažnjen od strane Disciplinske komisije FS Srbije zbog ispada Nenada Lalatovića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije novčano je kaznila novosadsku Vojvodinu "zbog objektivne odgovornosti" u slučaju neprimerenog ponašanja članova kluba.

Superligaš iz Novog Sada ostao je "kraći" za 300.000 dinara zbog izjava u kojima je Nenad Lalatović kritikovao sudije nakon nekih utakmica u domaćem šampionatu.

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine odradio je meč suspenzije zbog pomenutog prestupa, a i sam je novčano kažnjen sa 300.000 dinara.

Ovoga puta Disciplinska komisija FSS odlučila je da i Vojvodina snosi odgovornost zbog ponašanja svog trenera i evidentno je da se na ovaj način čelnicima novosadskog kluba stavlja do znanja da moraju da nađu načina da iskontrolišu ponašanje svog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 43
Thursday, 13.10.2016
18:19

Zašto će Vojvodina morati, a zvezda nije morala? A šta je sve radio kao trener zvezde: ulazio u teren, pretio i psovao sudije, pokušavao da se obračuna sa protivničkim navijačima i pljuvao ih, psovao i kleo navijače Partizana pred kamerama...i nakon svega zbog izjave gde je potpuno u pravu što se tiče srpskih sudija da bude kažnjen i on i klub. Eto šta zvezda radi u srpskom fudbalu!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 13.10.2016
10:35

Samo se vi nemojte zaliti na sudjenje protiv zvezde kad vas ovako tretiraju...